Насловна Издвојено Вуковић: О референдуму о НАТО послије избора

Вуковић: О референдуму о НАТО послије избора

5
ПОДИЈЕЛИ

Одлуку да ли ће у Скупштини Црне Горе или на референдуму бити одлучено о чланству у НАТО не би требало да донесу садашњи посланици, него они који их буду наслиједили за три мјесеца, поручио је посланик Демократске партије социјалиста Миодраг Вуковић.

Износим свој став за који вјерујем да је став партије којој припадам. Ми нећемо подржати резолуцију Социјалистичке народне партије”, рекао је Вуковић „Вијестима“.

СНП је предала у понедјељак предлог резолуције којом се предвиђа одржавање референдума о чланству Црне Горе у НАТО.

Вуковић сматра да би одлуке као што је чланство у НАТО требало донијети у тренутку када се за њих роди потреба.

У овом тренутку је рано доносити одлуку како ће Црна Гора донијети ту одлуку”, казао је Вуковић.

Он је навео да је сигуран и да би, у случају одржавања рефрендума, грађани подржали пут у НАТО и да би противници чланства, као у случају референдума о независности, тврдили да је покраден.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    ZADNJE MOŠINO ĐILASOVSKO KOP*LE KOME JE DAN DANAS SVETIJI ZAGORSKI BRAVAR OD SVIH NAŠIH SVETITELJA.ČOVJEK SE PITA DALI PONOSNA PIVA MOŽE DA IZRODI OVAKVOG NESOJA KOJI EVO VEĆ 30 GODINA HULI NA SVE ŠTO JE SRPSKO.PITAM SE DALI JE MAKANJA PITAO SVOJE ĐEDOVE KOJE I ŠTO JE ?DALI ZNA ČITATI GEOGRAFIJU ?DALI ZNA DQA JE PIVA STARA ERCEGOVINA ,PO ERCEGU ŠĆEPANU?SLUGANSTVO MU JE IZBOR I JADNIK KAO VELIKI KOMUNJARA PREKO NOĆI JE ODBACIJO BORBU PROTIV IMP4ERJALISTA I KAPITALISTA I POSTAO NJIHOV ZAGOVORNIK.SVE ŠTO JE POKRADENO NA REFERENDUMU I SVIM IZBORIMA OVA INDIVIDUA POKRIVA SA TAKOZVANIM „pravnim i demokratskim“BLEBETANJIMA ,KOJIMA AKO JE IMALO RAZUMAN NIKO NREVJERUJE

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here