Насловна Политика Вук Јеремић у недељу објављује кандидатуру за предсједника Србије

Вук Јеремић у недељу објављује кандидатуру за предсједника Србије

0
ПОДИЈЕЛИ

Бивши министар спољних послова Србије Вук Јеремић требало би да објави у недељу да ће се кандидовати на председничким изборима у Србији, сазнаје Данас.

Он ће то вероватно саопштити на скупу у недељу у београдском „Миксеру„, што поједини извори Данаса тумаче као почетак његове кампање за предстојеће председничке изборе. У Центру за међународну сарадњу и одрживи развој, чији је Јеремић председник, нису желели за наш лист ни да потврде ни да демантују ту информацију.

Како Данас незванично сазнаје из извора блиских Јеремићевом тиму, Вук Јеремић ће се током викенда сусрести са грађанима Београда, а планира да у наредне две седмице посети градове широм Србије и прва „станица“ на том путу биће Шабац.

„Јеремић ће разговарати са грађанима о њиховим проблемима и биће спреман да чује њихове сугестије“, кажу нашу извори, који нису желели да коментаришу да ли постоји могућност да он током обиласка Србије објави кандидатуру за председника.

Подсетимо, Јеремић је прошлог месеца одговарајући на питање ТВ Н1 када би могао да донесе одлуку о кандидатури навео: „Кад будем сагледао могућности да понудим решења за проблеме грађана“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here