Насловна Политика Вук Јеремић почео кампању за предсједничке изборе у Србији

Вук Јеремић почео кампању за предсједничке изборе у Србији

3
ПОДИЈЕЛИ

Вук Јеремић објавио је данас у Београду да ће се кандидовати за предсједника Србије на предстојећим изборима, преносе агенције у региону.

Како је казао, такву одлуку је донио јер воли Србију и не пристаје на њено пропадање.

Јеремић је одржао говор на скупу „Србија у 2017“, у клубу „Миксер“, у којем је објавио кандидатуру, чиме је и званично почела његова кампања.

„Уверен сам да заједно можемо променити овај назадни систем и створити достојанствену, суверену и развијену државу, Србију чији ће грађани бити слободни, сигурни и самостални. Земљу у којој се не шапуће већ слободно и гласно говори“, рекао је кандидат за предсједника Србије, додајући да је вријеме за промјене које ће на прво мјесто ставити интересе грађана.

„Ја сам спреман да своје знање, искуство и међунардоне контакте ставим на располагање свом народу. Кандидујем се јер волим Србију“, рекао је Јеремић, истичући притом да вјерује у Србију којој ће свако моћи да ради и заради за достојанствен живот, у којој ће свако моћи да се школује и државу која штити све грађане, а не само неколицину одабраних.

Он је нагласио да се у Србији данас тешко живи и да је народ са правом незадовољан зато што се од народа тражи да се одрекне зарада за свој рад, „отимају“ им се пензије, а говори им се да су лијени и неодговорни и да због тога треба да се стиде и мијењају, чиме је алудирао на раније изјаве Александра Вучића.

„Ја се са тим не слажем и не пристајем на такво понашање“, казао је Јеремић.

Сарадња у региону мора бити тјешња

Говорећи о односима у региону, он је рекао да сарадња мора да буде много ближа и искренија него што је то данас и додао да су односи са БиХ од изузетног значаја за цио регион.

Он је додао да је вријеме да се стане на пут владавини људи који су у ’90-тим годинама тражили да жртвујемо себе и најближе у ратовима.

Подршку Јеремићу у Миксеру својим присуством су дали Душан Петровић, Санда Рашковић Ивић, Верољуб Стевановић и Јанко Веселиновић, пренио је Н1.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Mislim da bi bilo najbolje za Srbiju i njene gradjane da ovo visoko masonsko nedonosce sa sirokim zubima, kao i psihopata premijer odu sto dalje od nje. Sa sobom neka povedu i vecinsku ekipu, zajedno sa zutima, crvenima i Seseljem u poslednjem vagonu. Srbija je sa ovim karikaturama zemlja koja tone sve dublje i dublje. Karaiakture znaju samo kako da je opljackaju i kako da popune svoj dzep. Uzasno je sto ne postoje intelektualci-patriote, koji bi raskrstili sa fasistickom EU i okrenuli se tamo gdje i treba da se okrenu, svom narodu i svojoj drzavi i pravoj strani, na kojoj je srpski narod uvijek bio. Shvatam da intelektualaca nema u Crno0j Gori, jer kod nas ih nikada nije ni bilo,vec smo uvijek imali lazne intelektualce, guzoljube i odrode na vlasti, ali u zemlji od 10 miliona ljudi,to je vec veliki problem. Mogu samo da iskazem zaljenje narodu koji zivi u Srbiji, sto ne shvataju nista od ovoga i sto imaju zarobljenu drzavu. Mi smo prica za sebe, ali ovdje je kraj daleko blizi nego tamo.

  2. 0
    0

    Nemoj nas žaliti Srbija ce se snaci bar koliko i drugi u vremenima u kojima živimo. Vama braćo hvala za referendum svakom svoje pa kako nam bude. Srbima je Srbija važnija od svakog vladara. Mi cemo se truditi da nadjemo najboljeg nismo bili te steće kao vi da iz prve nadjemo dobrog. Ja vama stvarno zavidim sto ste nasli rukovodstvo koje vec skoro tri decenije nema potrebe da menjate. Srecno nek vam je sto god radili.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here