Насловна Мозаик Вујошевић: Шансе за Топ 16 су мале, али их има!

Вујошевић: Шансе за Топ 16 су мале, али их има!

0
ПОДИЈЕЛИ

vujosevic

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да његова екипа има шансе за пласман у Топ 16 фазу Евролиге и поред пораза од Нантера.

„Честитам Нантеру на веома важној победи. Навијачи су имали прилику да виде страствену утакмицу. Жао нам је што нисмо искористили прилику коју смо сами себи створили. Шансе за пролаз у Топ 16 фазу су мале, али их и даље имамо“, рекао је Вујошевић после утакмице у Паризу.

Партизан је у неизвесној завршници у четвртак изгубио у гостима од Нантера са 62:61 у седмом колу Групе А Евролиге.
„Губитак Леа Вестермана је веома велики јер смо имали круцијалне грешке због недостатка контроле. Изгубили смо битку у скоку и то је био важан фактор“, казао је тренер црно-белих.

Вујошевић је честитао и својим кошаркашима за борбу до последњег тренутка утакмице. Он је додао да цени начин на који се развио Нантер.
„Ценим како се Нантер развио са не бас много финансијских средстава, то значи да су уложили много рада и труда“, навео је тренер црно-белих.

Тренер Нантера Паскал Донадо рекао је да је његов клуб у пристојној позицији када се ради о шансама за пласман у Топ 16.
„Утакмица је била чврста. Уплашио сам се да можемо да изгубимо због неких великих шутева које је Партизан погодио. У пристојној смо позицији када је у питању шанса за Топ 16, али морамо да добијемо бар још једну утакмицу. Можемо да остваримо нешто историјско“, рекао је Донадо.

Партизан ће у следећем колу дочекати Будивелник у Арени наредног четвртка.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here