Насловна Мозаик Вујошевић: Путину бих увек помогао да могу (ВИДЕО)

Вујошевић: Путину бих увек помогао да могу (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Душко Вујошевић отворио душу за емисију „Лични став“ и искрено одговарао на питања.dusko-vujosevic-foto-tanjug

Тренер кошаркаша Партизана дао је интересантан интервју за емисију „Лични став“, а на питања је, стиче се утисак, одговарао веома искрено и прецизно. Вујошевић је тако рекао да од 2013. године не добија плату, односно да живи од новца који добија од Руса.

На питање да ли под тим „од Руса“ мисли на КГБ, Вујошевић је у шаљивом тону одговорио:

,,Не. Од уговора са ЦСКА. Мада бих за Путинов КГБ радио и то бесплатно. Наравно, шалим се. Не бих радио ни за једну тајну службу. Путину бих увек помогао да могу. Али не могу“.

У серији законских питања Вујошевић је оценио да је еутаназија пожељна, али да мора да буде законски врло прецизно регулисана, те да би и проституцију требало легализовати због пореза на додату вредност. Занимљив став тренер Партизана има и о опијатима.

,,Васпитавам играче да буду чисти. То сад није модерно. Знате, сви људи који уђу у неки порок покушавају да навуку друге. Онда кажу: „Ајде, што си п.чка.“ Па онда је и Свети Сава био п.чка. Ја сам за тоталну посвећеност, али кад су прихваћени алкохол и цигарете, може и ово“.

На помен приче да међу навијачима постоје дилери дроге, Душко је рекао:

,,Сигурно је да постоје такви људи међу навијачима, али то не регулишу клубови. Тај ко дилује дрогу није навијач Партизана или Звезде, то је човек с именом и презименом“.

Први човек ЈСД Партизан открио је да је атеиста, а занимљив одговор имао је и на питање плаши ли се смрти:

,,Не плашим се смрти, сви идемо ка томе“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here