Насловна Политика Вујановић очекује да буду отворена поглавља 23. и 24.

Вујановић очекује да буду отворена поглавља 23. и 24.

0
ПОДИЈЕЛИ

Filip-Vujanović

Предсједник Црне Горе, Филип Вујановић увјерен је да ће Црне Гора и сви њени субјекти и убудуће бити посвећени европским и евроатлантским интеграцијама а да ће Европски парламент имати разумијевања за тај њен стратешки циљ, преноси агенција Мина.

Вујановић се данас састао са сталним извјестиоцем Европског парламента за Црну Гору, Чарлс Таноком и он је изјавио да је Црна Гора поуздан партнер приступних преговора и добар примјер региона.

,,Он је рекао да очекује да ће Црна Гора афирмисати све вриједности које су у функцији развоја ради остварења њених интеграционих интереса”, каже се у саопштењу из кабинета предсједника.

Вујановић је исказао поштовање Европском парламенту за подршку и помоћ у европским интеграцијама Црне Горе, оцјењујући да је држава у важној фази приступног процеса, наводи се у саопштењу достављеном агенцији Мина.

,,Вујановић је увјерен да ће наша држава и сви субјекти друштва бити и даље снажно посвећени европским и евроатлантским интеграцијама и да ће Европски парламент исказати пуно разумијевање за тај стратешки интеграциони циљ Црне Горе”, каже се у саопштењу.

Вујановић очекује да буду отворена поглавља 23. и 24. као и она која су припремљена за отварање у преговарачком процесу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here