Насловна Насловна Вучуровић и Зоговић: Пажин један од инпиратора прогона ДФ-а

Вучуровић и Зоговић: Пажин један од инпиратора прогона ДФ-а

5
ПОДИЈЕЛИ

Посланици Демократског фронта Јован Вучуровић и Милун Зоговић напустили су салу гдје је отварана Школа демократског руковођења када је полазницима требало да се обрати министар правде Зоран Пажин, сазнају „Вијести“.

Вучуровић и Зоговић су поручили да неће да присуствују излагању Пажина и оптужили га да је један од инспиратора прогона Демократског фронта и припадник „криминалног режима Мила Ђукановића“. Потом су напустили салу и извинили се организаторима и учесницима.

milun_zogovic_2_1

Вучуровић је за „Вијести“ потврдио да се десио мањи инцидент.

„Сматрамо да је Пажин један од значајнијих привезака криминалног режима Мила Ђукановића, и неко ко је урадио много тога да институције у Црној Гори остану под контролом Мила Ђукановића, а најбољи примјер за то је тортура над ДФ-ом и прогон ДФ-а и његових функционера.

Такође, то је особа која је учествовала у срамним изручењима српских хероја, официра, њиховим непријатељима односно Републици Хрватској, иако је исти он неко ко је у Црној Гори дошао из Хрватске онда када је пред усташким хордама своја вјековна огњишта напустило на стотине хиљада Срба. Према таквој особи ДФ има само презрење и није било потребе да слушамо његова наклапања,“ казао је Вучуровић.

Вучуровић и Зоговић су полазници нове генерације ШДР.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  PAŽIN BEZ MAŽINA!
  Svaki čovjek, ako je čovjek, ima tu crvenu liniju u sebe.
  Koju ne prelazi, niti kome drugom daje da je prođe.
  Kako Njemci jednom lako prođoše Mažino liniju, jer te linije ustvari nije ni bilo. Samo pusta gradina.
  … Kao i Pažin!
  Čovjek bez one linije u sebe. Gradina, oburvani čovjek.

 2. 0
  0

  Ко је Пажин? Одакле је шљега да ведри и облачи у Црној Гори? Бистрији је и безочнији од других у тзв. влади. Опасан криминалац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here