Насловна Политика Вољом ДПС-a војска Црне Горе биће дио окупационих НАТО снага на КиМ

Вољом ДПС-a војска Црне Горе биће дио окупационих НАТО снага на КиМ

6
ПОДИЈЕЛИ

Двије катастрофалне одлуке ове власти, у којима се није консултовао народ, и које су донесене малтене силом, претходиле су овом срамном чину, а то су признање лажне државе Косово и одлука о уласку ЦГ у НАТО без референдума – казао је Јован Вучуровић, посланик ДФ-а у оквиру излагања на Одбору за безбједност и одбрану.

Како је истакао, и када се на такав, хајдучки начин донесу овако крупне одлуке, онда је отворен пута ка потезима који се могу окарактерисати као издаја Црне Горе и њене традиције.

То је, према његовим ријечима, шаблон по коме раде марионетски режими какав је црногорски, који ради по диктату НАТО.

„Према изјави премијера Марковића признање лажне државе Косово је извршено супротно вољи 85 одсто градјана. Такође, грађане нико није питао желе ли да ЦГ буде чланица НАТО, зато што је власт имала податке да је око двије трећине грађана против уласка у тај војни савез. И када се деси једна такво брутално понижење огромне већине народа, онда је било за очекивати да се настави тим путем. И након свега, дошло се до ове ситуације да припадници војске ЦГ буду дио окупационих снага НАТО на неким подручјима, и што је најсрамније ова власт их шаље да буду дио окупационих снага НАТО на подручју јужне српске покрајине. И онда шлаг на торту – по ријечима министра Бошковића војска ЦГ би била спремна да учествује у свим акцијама под командом НАТО, дакле и у онима које укључују агресивна дејства, значи и у евентуалном обрачуну са Србима и Црногорцима на КИМ“, нагласио је посланик и закључио:

„Дакле, ово што радите је шамар за Црну Гору, за оних 85 одсто грађана који противе признању лажне државе Косово.“

ПОДИЈЕЛИ

6 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  6

  Obzirom da Narod jos uvijek nije otkrio ni vatru, ni tocak, vlast je tu da donosi strateski vazne odluke bez konsultovanja Naroda. Ustalom, ako Jolu smeta ova magla te se spustila na crnogorsku demokratiju, uvijek moze da skokne do Rusije, da mu se stvari razbistre.

  • 3
   0

   A ti u Dobrotu, da se vrneš!
   I sama znaš Ptrahijena koliko ti je bolje kad redovno primaš terapiju.
   Kako si ti navikla da primiš, pa da onda smiriš.
   Pun mi te k…., draga Ptrahijena.

 2. 1
  0

  Nijesam li ja pitao neki dan : Šta ako Srbija ponovo zarati sa NATO- om, hoće li i ovi junaci montenegrinski da navale na sirotu, svih njih dvojica!
  … Da mi je neko onomad pričao, ja koji u sve vjerujem, e, ovo mu povjerovao ne bih!
  … Ili možda samo sanjam.
  Biće da sanjamo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here