Насловна Политика Вучуровић: Оландов шамар НАТО пропагандистима

Вучуровић: Оландов шамар НАТО пропагандистима

1
ПОДИЈЕЛИ

Одлука Француске да стави вето на проширење НАТО-а жестоко је уздрмала овдашње промотере овога савеза. Ту мислим на широку лепезу обожавалаца алијансе, од врха ДПС-а до неких тзв. независних медија, разних изнајмљених аналитичара и НВО које су у служби НАТО-а, каже Јован Вучуровић, потпарол Нове српске демократије.

vucurovicjovan (1)

„Шок је био тих размјера да је требао да прође читав дан како би се добар број про-НАТО медија одлучио да објави ову информацију и како би се унутар режима прибрали и саопштили неки став. Тзв. Јавни сервис је био највише потресен, па је тек у 19.30 сати смогао снаге да објави ову застрашујућу вијест, док су они куражнији то ипак урадили мало прије мрака“, додаје Вучуровић.

Вучуровић каже да су читав један дан трајале консултације у НАТО штабу за ЦГ, како би се договорили о заједничкој акцији којом би се некако ублажио Оландов шамар. „Тако је, умјесто прихватања и схватања Оландове изјаве онако како је саопштена, кренуло са манипулацијама и извртањем чињеница, што се језиком НАТО промотера зове различито тумачење“.

„А онда је дан после на сцену ступио чувени премијер, како би подигао морал посрнулим љубитељима и плаћеницима НАТО-а и „попеглао” оно што се у општој збрци дешавало дан раније“, каже Вучуровић.

„Тако, у перцепцији „натоваца”, од Оландове изјаве не остаде ништа, Ђукановић нареди да се и даље гази ка чланству, призива Велс „до краја“ 2015. и да се овако стресне информације више не објављују дан касније него, ако је могуће, након петнаестак дана. И да се више не барјачи превише са причом о НАТО-у, то иде у други план, сада је важније да се попуни Влада и да ти нови министри буду добро прихваћени од колектива. А СДП се не гласка, повукли се у себе, љути на Кривокапића који онако олако даје изјаве да га за ДПС веже само НАТО“, закључује се у саопштењу.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here