Насловна Насловна Вучуровић: Нуландова пронашла ЦГ партнере за доктрину ”Русија је непријатељ, ко је*e...

Вучуровић: Нуландова пронашла ЦГ партнере за доктрину ”Русија је непријатељ, ко је*e ЕУ, важан је НАТО”

10
ПОДИЈЕЛИ

,,Нова српска демократија позива све представнике међународне заједнице који бораве у нашој земљи а веома су активни у реализацији плана којим се на преваран начин покушава Црна Гора увући у НАТО, да што прије одустану од те опасне авантуре. Лажне анкете којима се мањина која подржава НАТО интеграције проглашава већином и креира амбијент за просто потврђивање тако „измјерене воље грађана“ у Скупштини, може у коначном призвести несагледиве штетне последице по све грађане Црне Горе“, изјавио је Јован Вучуровић.Jovan-Vucurovic

Портпарол Нове српске демократије (НОВА), сматра да је постало јасно из којих центара моћи се спинује јавно мњење, али и који дио опозиције је спреман ,,да одигра битну улогу“ у НАТО интеграцијама.

,,Такође, постаје јасно из којих безбједносних центара и преко које мреже сарадника се спинује јавно мњење како би се оснажила пожељна опозиција из тима Б који би у погодном моменту требали да одиграју важну улогу и због ситног интереса прихвате као истините намјештене анкете, односно, заступају лаж по којој већина грађана подржава НАТО“.

Вучуровић се осврнуо и на политичку прошлост Викторије Нуланд, која је постала позната свјетској јавности, када је изјавила ,,Јеб*ш ЕУ“, у времену Мајданског преврата. Она је била кључ за стварање општег политичког хаоса у Украјини. Зато и Вучуровић подсјећа на њену политичку доктрину.

,,Недавне изјаве Викторије Нуланд, кључног америчког специјалца за производњу и ширење хаоса у Украјини у ком је погинуло на десетине хиљада људи, потврђују наше сумње о методу извођења закључка везаног за утврђивање већинске подршке грађана овом пројекту. То је и природно очекивати јер је Викторија Нуланд, идејни и практични творац кијевске геополитичке доктрине: ”Русија је непријатељ; ко је.. Европу; важан је НАТО!”.

Она је разговарајући са различитим особама добила и исцрпне извјештаје о степену реализације америчких интереса у нашој земљи а баш ни један од тих саговорника није имао ни најмању примједбу на њен изразити антируски и антиевропски речник и ангажман“, изјавио је, даље Вучуровић.

Портпарол НОВЕ, примјећује да се доктрина Викторије Нуланд, подржава и од неких нових политичких субјеката на црногорској политичкој сцени. Вучуровић је зато објаснио, колико је важно било што ДФ није пристао на централизацију, која би одвела читав политички субјект на колону НАТО интеграција. 

,,Посебно је важно да констатујемо да је њена геополитичка доктрина прихваћена не само од марионетског црногорског режима него изгледа и од неких новоформираних политичких субјеката који су за потребе овог пројекта прекомандовани на колосјек НАТО интеграција.

Нова српска демократија је успјела да се одбрани и не дозволи да се кроз наводну централизацију Демократског фронта изведе слично пребацање наше странке на тај исти колосјек. Коректни политички ортаци из других чланица нашег политичког савеза су нам помогли да заједно одбранимо Фронт тако што су у потпуности поштовали властите програме и договор који је садржан у програму 595 мјера.
Не пристајући да будемо марионете у било чијим рукама ми смо се изборили за право да слободно заступамо интересе већине грађана и заједно са њима на протестима 27. септембра отворимо процес смјењивости власти у Црној Гори„, закључио је Вучуровић.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Jedina partija koja ne igra po diktatu američke ambasade je NOVA i zato ih poštujem.to će se lako potvrditi u veoma bliskoj budućnosti.

 2. 0
  0

  О чему причаш Јоле, какав тим Б и НАТО колосјек? Па лидер Фронта Небојша Медојевић је један од најватренијих заговорника интеграција у НАТО. Бечић и Лекић као челни људи Демократа и Демоса никад се о томе нису изјашњавали. Зашто правиш инверзију и проглашаваш њих за НАТО странке ако се лидер Фронта отворено залаже за НАТО.

 3. 0
  0

  NOVA godinama vodi najhrabriju politiku, a neki u opoziciji misle da je poltronisanje americkoj ambasadi i Milu vrhunac politicke misli

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here