Насловна Издвојено Вучуровић: Неопходно је питати грађане да ли желе да ЦГ буде дио...

Вучуровић: Неопходно је питати грађане да ли желе да ЦГ буде дио НАТО-а

4
ПОДИЈЕЛИ

Демократски фронт оцјењује да је неопходно питати грађане да ли желе да Црна Гора буде дио НАТО савеза, јер само они, на демократском референдуму могу да донесу одлуку о једном тако важном питању, казао је Јован Вучуровић посланик ДФ-а и портпарол НСД додајући да је политичка криза у Црној Гори веома дубока, „чак и драматична“.

„А покушај да се наша земља увуче у НАТО гласањем у Скупштини, би је додатно продубио“, навео је он истичући да према расположививим подацима, више од двије трећине грађана је против чланства државе у НАТО.

„Ми из ДФ-а анкету“ Центра за демократију и људска права (ЦЕДЕМ) и других сличних „цедема“ не желимо ни да коментаришемо, јер је то све лаж до лажи. То је само једна у низу већ виђених подвала које служе за креирање јавног мњења за потребе Демократске партије социјалиста и Америчке Амбасаде у Подгорици“, казао је он.

„Али, просто је фасцинантно како имају образа и одакле смјелост овим вајним истраживачима јавног мњења да након што су се онако избрукали са разним анкетама у претходном периоду, поново обмањују јавност. Срам их било“, рекао је Вучуровић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Mogu oni sto god hoce, mogu Zemlju da skupstinskom odlukom proglase ravnom plocom!?
  Svasto oni mogu, sto pametan ne moze.
  Mogu oni, ne dao Bog, zemlju da uvuku u gradjanski!
  Pamet njima nije na smetnju.
  Jer, takvi kao oni sve sto mogu, to i smiju!

 2. 0
  0

  Pa građani su dali odgovor 16 no vama izgleda ništa nije jasno kad gubite, a dokazali ste da ste VJEČITI GUBITNICI! No izgleda vi bi svako 15 dana da se ide na glasanje, izbore, feferendum! Biće ve želja!

 3. 0
  0

  Lazno se oni predstavljaju, jos od onda!
  Ocas se preobuku u cetnike, kao sto su to cinjeli i tokom Drugog rata, pa onda udaraju na nejac, kako ih je Djido obavezao da zatiru sve srpsko, svejedno, zensko i malu djecu!?
  Svijet nije gledao takve lupeze i zivotinju!
  Isti su im i potomci danas.
  Nista drugo i ne rade, nego se po vazdan preobukuju.
  Jednom cemo ih, koliko sjutra, i u velikosrbima zateci!
  … Vec su jednom bili!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here