Насловна Политика Вучуровић: Нека се наручени аналитичари држе даље од ДФ-а

Вучуровић: Нека се наручени аналитичари држе даље од ДФ-а

0
ПОДИЈЕЛИ

Нова српска демократија сматра да је спиновање јавног мњења у правцу онога сто одговара режиму и одређеним параполитичким структурама, о томе како наводно постоје сукоби у ДФ-у и како наводно треба преуредити ДФ по мјери тих организација, најпрљавија кампања која се води против најјачег опозиционог субјекта, поручио је портпарол НСД Јован Вучуровић.

Jovan-Vucurovic

„Нова српска демократија зна да режиму и онима који су дуго били саставни дио режима, а данас су само привремено одвојени од њега, смета наша јасна политика о прелазној влади и методама притиска којима треба обезбиједити подршку тој политичкој идеји. Најновије излете разних ,,аналитичара’’ доживљавамо само као наставак нечасних радњи по којима је посебно био препознат Милош Бешић, који је годинама замајавао јавност са намјештеним анкетама, разним предлозима и сугестијама опозицији, а све то је директно ишло на руку режиму“, казао је Вучуровић.

Он је казао да данас постоје нове ,,фантастичне’’ идеје које нам шаљу неки други ,,аналитичари’’, којима би ипак најбоље било да се опробају у властитим политичким организацијама или у онима које подржавају, а да се држе даље од ДФ-а.

Ради се о изнајмљеним аналитичарима, који се силом ствари баве тим послом, и врло је лако препознати њихове праве намјере, пошто те наручене анализе једино имају за циљ да нанесу штету ДФ-у. Срећом, у Црној Гори нема наивних и сви добро знају позадину, намјере и циљ који треба да буде постигнут са овим анализама. Поготово су препознатљиви они који наручују ове ,,анализе’’ и који се крију иза њих, а њима можемо поручити да наставе да се баве својим послом, неко нека издаје новине, неко нека се бави банкама и финансијама, неко људским правима, неко слагањем кеша у сламарице, а грађани и опозиција ће се снаћи и без њихових сугестија. Ако ДПС, коме се упорно нуде и за који су дуго радили, може без њихових услуга и предлога, може и ДФ“, закључио је Вучуровић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here