Насловна Насловна Вучуровић: НАТО ће користити црногорске војнике као глинене голубове

Вучуровић: НАТО ће користити црногорске војнике као глинене голубове

5
ПОДИЈЕЛИ

Велике чланице НАТО-а искористиће црногорске војнике како би ратовали за њихове интересе, поручено је из Демократског фронта.

Влада је усвојила измјене закона којима се Црна Гора обавезује да буде дио колективне одбране НАТО-а, што значи да би осим у мировним мисијама могла да учествује у ратовима. О овим измјенама данас би требало да расправља Одбор за безбједност и одбрану.

И прије су постојали слични чланови којима су државе међусобно обећавале војну помоћ, а обично се завршавало тако што су већи користили мање и мањи ратовали За њихове потребе. Ми немамо никакве дилеме нико од ‘савезника’ из НАТО-а, у евентуалним сукобима, не би ризиковао један једини живот своје популације због Подгорице или Црне Горе, али зато им не би сметало да људи из Црне Горе гину по ратиштима онако како одговара великима“, казао је за Вијести посланик ДФ-а Јован Вучуровић.

Он чекује да ће се ова наопака логика злоупотребљавања малих држава завршити доласком предсједника (Доналда) Трампа на власт у САД.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Сами пали,сами се убили.Нема више узимања пара а да раде у кантину.Богами,кад почну да их враћају у лимене сандуке биће мало фрке по Црној Гори.А по свршеном послу нема приче.Ка бијаше то обучена војска а не шака јадова.

 2. 0
  0

  Sad ce da ratuju po Somaliji i love pirate.Divno ce se provesti,ima da ne znaju okle puca.Umjesto kao uvjek da branimo svoja ognjista,evo postasmo agresorske sluge.Pa da ima ko kao nekad sto je vojska bila?A sad je svaka lovacka sekcija jaca od Milove armade.

 3. 0
  0

  Nemoj tako vucurovicu nato jedva ceka nase rambo specijalce jer ce toliko pojacani sa njima biti da ce sve sukobe rijesiti bez problema.

 4. 0
  0

  Jaka je vojska Crne Gore.To ni za kuvare nije a ne za specijalce.Sto je u vojsci valjalo,napustilo je.Ostala samo pozadina i administracija.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here