Насловна Политика Вучуровић: Марионетски режим дозволио да лажна држава Косово одлучује о границама

Вучуровић: Марионетски режим дозволио да лажна држава Косово одлучује о границама

1
ПОДИЈЕЛИ

Разграничење је велики проблем, а посебно је велики проблем што је марионетски криминални режим дозволио да око наше границе одлучује једна дивља држава – самопроглашена република Косово, рекао је посланик ДФ-а, Јован Јоле Вучуровић.

Но, по његовим ријечима, сви ти наши гранични проблеми су ситна прича у поређењу са тешком унутрашњом политичком кризом у ЦГ.

Он је напоменуо да, када је ријеч о ЕУ интеграцијама, прво се мјере унутрашње прилике у држави, па када се заокруже сви ти елементи, онда се отвара питање граница.

„У Црној Гори је данас ситуација таква да се она малтене налази на ивици сукоба, парламент не функционише, влада је без легитимитета, правосуђе су заробиле криминалне банде, а честити и поштени народ се налази на улицама, у првом реду предвођен мајкама. И онда имате марионетски режим који је издао све што је традиција и историјска Црна Гора, и који као такав не може да води одговорну политику, већ само иде ка новој издаји која укључује и продају и предају територије Црне Горе, и то онима који никада нијесу били наши пријатељи“, рекао је Вучуровић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here