Насловна Насловна Вучуровић: Иза подвале ЦЕДЕМ-а стоји амбасада САД

Вучуровић: Иза подвале ЦЕДЕМ-а стоји амбасада САД

9
ПОДИЈЕЛИ

Амбасада САД у Црној Гори је експресно реаговала након јучерашње анкете НСПМ-а и преко своје локалне агентуре у Подгорици брже боље склепала неко ,,истраживање’’ којим очајнички жели да спаси своје уздрмане интересе, који су, иначе, супротни интересима огромне већине грађана наше земље, казао је у саопштењу Јован Вучуровић, портпарол Нове српске демократије и функционер Демократског фронта.

„Намјера ове данашње лакрдије коју је спровео ЦЕДЕМ је да се оваквим подметањима, прије свега, покуша анулирати раст подршке грађана Демократском фронту, и чињеница да тренутно преко 22 одсто грађана подржава овај савез и тај проценат расте, док са друге стране драстично пада рејтинг ДПС-а.“ изјавио је Вучуровић и додаје:

„Такође, бијес америчке амбасаде, пошто ће значај бриселске администрације ускоро значајно бити редукован, усмјерен је и ка чињеници да се скоро двије трећине грађана противи учлањењу Црне Горе у НАТО и санкцијама које је Ђукановићева влада увела Русији“, наводи се у саопштењу.“

Вучуровић истиче да се овом анкетом покушавају одржати у политичком животу они странкоиди из тима Б којима управља амбасада САД, а које су издали опозицију и по налогу се ставили на располагање криминалном режиму Мила Ђукановића.

„На такве озбиљни грађани гледају са презрењем, и њима, уколико нешто не ураде да поврате срозано достојанство, следује потпуна маргинализација. Та маргинализација ће ићи до тих граница да ни Ђукановић, иако је обећао, неће хтјети да их узме у коалицију, јер анкете показују да владу тзв. изборног повјерења подржавају једино гласачи ДПС. А Мило Ђукановић узима у изборну коалицију само оне који доносе гласове, а за подршку Влади узима оне посрнуле посланике прелетаче који су издали листе на којима су бирани.“

Он тврди да „америчка амбасада види да се пред њеним очима руши пројекат у који су уложили не само новац него и комплетну агентурну мрежу која је из тајности изведена на јавну сцену како би отворено подржала пројекат уништавања традиције и истинских вриједности Црне Горе и гурнула је у непознато, у нешто што никада није био њен цивилизацијски круг“.

„Зато су им оваква лажна истраживања, спиновања, подвале и злоупотреба лакомих и безобзирних политичара без става и идеје, једини преостали алат са којим вјерују да могу ову беспоштедну битку довести до краја. Али, на њихову жалост, Црна Гора се пробудила и препознала оне који су ангажовани од стране амбасаде и снажно стала иза политичара и програма који су искључиво окренути интересима грађана ЦГ а не интересима странаца. Нас нимало неће обесхрабрити то што анкете биљеже висок рејтинг неких медијских адреса које су засад успјеле да прикрију свој софистицирани рад за режим, па велики број грађана вјерује у њихов професионализам и независност. Наш посао је да из Скупштине ЦГ, у директном преносу, без икакве ценсуре уредништва, као и у директним разговорима са нашим присталицама на терену, ту превару коју су осмислиле амбасаде раскринкамо и саопштимо пуну истину сваком слободномислећем грађанину Црне Горе“, закључује Вучуровић.

9 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here