Насловна Издвојено Вучинић: Задњи је час за излазак на улице

Вучинић: Задњи је час за излазак на улице

8
ПОДИЈЕЛИ

Лидер Радничке партије Јанко Вучинић поручио је потпредсједнику Владе Црне Горе Милутину Симовићу да није тачна његова тврдња да сви грађани солидарно учествују у подношењу терета за штедњу.

Накнаде за мајке су смањене у већем износу него плате функционерима. Међутим, ништа се друго није могло ни очекивати од Владе у којој главну ријеч има ДПС, него да направи корак у којем ће бити оштећени они који најмање имају. Министри ће наћи касније могућност да преко разних тијела вишеструко то смањење надокнаде, тако да се и овај пут терет штедње преноси на оне који најмање имају. Ово је тек почетак. И даље очекујемо намете на најсиромашније“, казао је Вучинић листу „Дан“.

Према његовим ријечима, оваквим поступцима влада Душка Марковића гура људе на улицу.

Једини одговор на овакав поступак извршне власти је управо излазак на улицу, јер они не заслужују мандат који нијесу добили од грађана. Овакво стање је неодрживо и не може се од оних који једва преживљавају узимати и надомјештати недостаци у буџету. Од власника крупног капитала треба узимати, а не од сиротиње“, поручио је Вучинић.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Kad udari glad jos veca ( a i ovako je stanje lose ) a narod u velikom broju izadje na ulicu , jedino ih opet moze spasit DRZAVNI UDAR i VANREDNO STANJE . Policiji ce povecat plate da opet resceraju narod i sacuvaju USTAVNI POREDAK ( tj. njihove dzepove , pokradene milione ovog istog naroda ) .I opet ce zato krivi bit ubaceni elementi iz Rusije ili Srbije . Dok je ovakvog SUDSTVA i TUZILASTVA svaka radnja je po zakonu i opet ce RULJA da smijeni zakonito izabranu vlast kako kaze mister KATNIC .

 2. 0
  0

  Nije , nije Vucinicu. Treba sacekati ovu sitnu boraniju DPS-ovsku koja ce brzo biti otpustana sa posla jer su vise od polovine visak za koje nece biti para za nezasluzene plate. Zar ne vidis koliko je onih koji su im sluzili sad uz nas. Tako ce ti drzo i sitna boranija DPS-a brzo ovamo. Ovoga puta mi treda kao Nehru mirno da sve to sacekamo,nije to daleko.

 3. 0
  0

  Свака част Вучинићу. Због тебе сам гласао за ДФ и опет бих то учинио. Тебе треба за лидера опозиције јер си једини који искрено бије битку за нашу егзистенцију.

 4. 0
  0

  Skim moj dobri vucinicu sa prevarantima becicem milicem lekicem rakcevicem i krivokapicem koji jedva cekaju da se vrate u parlament olosi jedne.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here