Насловна Политика Вучинић: Вријеме је да се стане за врат удбашко-мафијашком режиму

Вучинић: Вријеме је да се стане за врат удбашко-мафијашком режиму

1
ПОДИЈЕЛИ

janko_vucinic_crna_gora

Лидери Демократскоф фронта сматрају да је сазрело вријеме да проговори народни одговор на крађе и злоупотребе режима Мила Ђукановића.

Радници у Црној Гори немају више шта да изгубе, јер они су oдавно постали најамници код оних који су покрали и опљачкали читаву државу“, рекао је лидер Радничке партије Јанко Вучинић, а преноси лист „Дан“.

Зато сам, истакао је он, сигуран да ће радници устати да смијене властодршце који удбашко-мафијашким методама годинама владају Црном Гором.

У то увјерава и величанствени скуп у Беранама, са којег је послата порука да ћемо убрзо оборити оне који не мисле добро сопственом народу“, нагласио је он.

Milan-Knezevic-DNP-pzp

Лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић казао је да је Демократски фронт и овог пута показао да је убједљиво најјачи политички субјект у Црној Гори и да има јасан концепт промјене актуелног режима.

Зато сам убијеђен да је подршка грађана Берана и цијеле Црне Горе иницијална каписла која ће 27. септембра резултирати падом Владе. Након тога формираћемо прелазну владу и створити услове за фер и демократске изборе“, нагласио је он.

Предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић казао је да се народу у Црној Гори пружила историјска прилика да заустави изборне крађе режима Мила Ђукановића.

nebojsa medojevic

Није било лако подићи црногорски народ послије 25 година политичке апатије и убиједити га да се за демократију и слободу морамо заједнички изборити. Демократски фронт је показао да је и логистички и политички спреман да поведе људе да се изборе за фер и слободне изборе. Зато позивамо све грађане и политичке субјекте да нам се придруже, јер је ово историјска прилика да се сузбије даља изборна крађа режима Мила Ђукановића“, поручио је Медојевић.

Протести, који неће престајати до пада актуелне и формирања прелазне владе почеће у Подгорици 27. септембра, озваничено је у понедјељак на заједничкој сједници главних одбора чланица Демократског фронта, одржаној на препуном градском тргу у Беранама.

Оваква одлука проистекла је, како је речено, из отворених разговора са грађанима разних политичких, националних и вјерских опредјељења широм Црне Горе, од којих је добијена недвосмислена подршка за отпочиљање народног бунта против однарођене, криминогене и неспособне власти.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here