Насловна Политика Вучинић: Радничка партија остаје уз остале конституенте ДФ-а

Вучинић: Радничка партија остаје уз остале конституенте ДФ-а

5
ПОДИЈЕЛИ

,,Радничка партија је затечена одлуком Миодрага Лекића да напусти мјесто предсједника Демократског фронта, убједјљиво најјаче опозиционе снаге и то у тренутку када су пред нама били одлучујуци кораци у борби против однародјеног, криминогеног и мафијашког режима.Нама је несхватљив такав поступак Миодрага Лекића да са мјеста лидера Демократског фронта повуче такав погрешан потез и по нашем мишљењу несмотрено одигра у корист режима. Људима је дато да гријеше и исправљају грешке,то је истина,али нам се чини да за овакву грешку поправке нема. Него је вријеме пред нама,па ће оно бити најбољи судија. Очекивали смо такође, као и други конституенти ДФ-а и чланови проширеног састава Предсједништва, да ту информацију не сазнајемо из медија, посебно што смо од почетка снажно подржавали идеју ДФ-а и Миодрага Лекића као Предсједника“, наводи се у саопштењу Јанка Вучинића.

janko-vucinic

Предсједник Радничке партије, наговјестио је да та партија остаје у ДФ-у, као и да слиједи још снажнија борба за права радника.

,,Радничка партија остаје чврсто уз остале конституенте ДФ-а и наставља још снажнију борбу за права осиромашених, обесправљених и понижених радника који управо у ДФ-у виде једину наду за корјените промјене овог система и ставрање једног новог,далеко праведнијег ,хуманијег и напреднијег друштва у којем ће радници повратити своје достојанство,углед и сигурност“, наводи се у саопштењу.

Вучинич је додао и да ДФ отаје најшира коалиција, која је спремна да прими партије које су истинске анти-режимске структуре.  

,,ДФ је била и остаје у још већој мјери најшира коалиција која окупља партије, појединце, удружења и која има највећу снагу, највећу одговорност и која је првопозвана да обједињује све истинске антирежимске структуре,тако да је чврста као челик и имуна на све ударе са било које стране да долазе и чврсто ријешена да иде до краја, коначне побједе и слома режима“.

Након комуникације (свакодневне) са грађанима, садашњим и бившим радницима, све више је оних који прихватају љевичарске идеје Радничке партије.

,,Радничка партија је ових дана у комуникацији са великим бројем осиромашних и опљачканих грађана, садашњих и бивших радника, који подржавају и безрезервно прихватају љевичарске идеје Радничке партије. Сви они имају јасан став а то је да без свргавања властодржаца ,те тајкунско мафијашких структура и олигарха и корјенитих радикалних рефороми овог од криминала и корупције тешко обољелог система , они и њихове породице немају никакву шансу за живот и опстанак у Црној Гори“, закључује Вучинић

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Lekic se pravi pametan, svi su ostali u DF-u a on otisao i sad neko treba njemu da nesto povjeruje. Nova, PZP, DNP, Radnicka partija, penzioneri, citav DF samo naprijed

  2. 0
    0

    Janko ,,Ciroza,, osnuje crnogorsku ,,Cirozu,, bez obavestavanja predsjednika Lekica, pa onda napada Lekica da ga nije obavijestio , da napusta DF! Janko sprdnjo, dzaba ti je sve, jer si prepoznat kao bitanga, sto ne moze niko da promijeni!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here