Насловна Политика Вучинић: Није тачно да је ДФ одустао од протеста

Вучинић: Није тачно да је ДФ одустао од протеста

0
ПОДИЈЕЛИ

Посланик Демократског фронта и лидер новофромиране Радничке партије Јанко Вучинић казао је у изјави да Демократски фронт није одустао од протеста и да интензивно раде на ономе што је закључено на сједници предсједништва ДФ-а.

vucinic

И даље радимо интензивно на организацији протеста. Није тачно да Демократски фронт одустао од протеста„, рекао је Вучинић у краткој изјави за Портал Аналитика.

Закључцима са сједнице Предсједништва ДФ конституенти су задужени да припреме терен за евентуално ораганизовање масовних антивладиних протеста. Данашња Побједа је објавила да су конституенти Демократског фронта и поред закључака Предсједништва тог савеза још увијек нијесу почели са посјетама својим одборима у црногорским општинама. Могућност да не буде протеста први је наговијестио члан Предсједништва Милан Кнежевић који је раније казао да по питању уличних окупљања треба чути глас народа.

Зато је веома значајно да грађани Црне Горе дају јасан одговор и искажу спремност да спроведемо заједничку идеју у дјело. У сваком случају, као политички лидери, морамо бити спремни да преузмемо одговорност, јер се то од нас очекује, али и да прихватимо мишљење народа, колико год нам се оно не свиђало“, рекао је Кнежевић.

Са организацијом протеста није сагласан ни лидер тог савеза Миодраг Лекић, који је због приватних обавеза раније напустио посљедњу сједницу Предсједништва.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here