Насловна Политика Вучић: За идиоте гласало 2 милиона грађана Србије

Вучић: За идиоте гласало 2 милиона грађана Србије

2
ПОДИЈЕЛИ

Медији из Србије пренијели су данас изјаве предсједника Владе Србије Александра Вучића везане за одлуку Британаца да изађу из Европске уније. Назвавши своје политичке опоненте идиотима, он је навео да грађани који су гласали за „идиоте“ прво обезбиједе да њихове странке побиједе на изборима.

Окосницу Вучићевих изјава чини тврдња да ће Србија наставити свој европски пут и да ће очувати финансијску и политичку стабилност.

Поштујемо одлуку грађана Велике Британије, а за нас кључни остају просперитет и стабилност, јер грађани Србије желе бољу будућност за себе и своју децу“, рекао Вучић на ванредној прес-конференцији после исхода британског референдума, а пренијели србијански медији.

То може да гарантује, како је рекао, захваљујући паметној политици, а не бирању лаких решења, каква су долазила са југа Медитерана.

„У сваком случају, Србија ће задржати апсолутну стабилност и гарантујем људима да неће видети значајније поремећаје какве виде у свим западним земљама, да их неће видети у Србији (…) јер народ Србије није бирао лакши пут и пут који је долазио са југа Медитерана да треба да прихватимо једноставна и лака решења“, изјавио је Александар Вучић.

Он је рекао да су грађани Велике Британије донијели одлуку у складу са својим интересима, а да ће „Србија дати све од себе да чува и негује односе са Великом Британијом“.

Такође, Вучић је истакао да Србија неће мијењати политику европских интеграција, те да је референдум о томе у Србији могућ тек када га побиједе на изборима.

„Када победе на изборима, нека расписују шта хоће, ја улицу не признајем. На изборима су били са свих страна, народ је гласао за стабилност, а не за идиоте, како се то дешава у другим земљама“, рекао је Вучић.

Према резултатима РИК-а за листу „Александар Вучић – Србија побеђује“ гласало 1.823.147 грађана од укупно 3.778.923 грађана Србије који су изашли на изборе, што говори да је око два милиона грађана, према мишљењу мандатара Вучића гласало за идиоте.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here