Насловна Политика Вучић: Време за рад, не за митинге

Вучић: Време за рад, не за митинге

0
ПОДИЈЕЛИ

Након позива функционера СНС на организовање митинга подршке актуелној власти, Вучић је рекао да је звао градоначелника Милоша Вучевића и рекао му да „разуме оне који су тако нешто тражили, јер виде и чују шта се дешава свакога дана“, али да је време за тежак и одговоран рад, а не за митинговање.

aleksandar vucic 02 Вучић: Време за рад, не за митинге

„Највише причају они који као да су нам у ФАП-у и Железари оставили златне полуге а не дугове и губитке. Стабилност у Србији ће бити очувана, а што се лицемерја тиче са тим немам проблем – победићемо и такве“, рекао је Вучић.

Премијер је рекао и да људи добро виде ко, колико и како ради и поновио да је битно да се ради, да је „Митрос“ добио новог власника и да наставимо да подижемо земљу.

„Драго ми што одговорни људи виде какве озбиљне мере Србија предузима. Ја не верујем у лака решења, а ти који то верују довели су нас у овакву ситуацију. Ја верујем у тежак рад“, поручио је премијер.

Подсетимо, Београдски и новосадски одбори СНС затражили су хитну седницу Председништва и Главног одбора странке због „оркестрираних напада на премијера и Владу Србије“.

Стефановић: Премијер најугроженији у земљи

Министар унутрашњих послова и потпредседник СНС Небојша Стефановић каже да општински одбори странке планирају да организују митинг како би пружили подршку државотворној политици, а не због угрожене безбедности премијера Александра Вучића.

Nebojsa Stefanovic Вучић: Време за рад, не за митинге

„Ми смо тражили окупљања људи, пре свега да би пружили подршку држатвотворној политици и да видимо да ли људи подржавају то што ради премијер„, рекао је Стефановић новинарима у Палати Србији.

Стефановић је додао да желе да организују митинг и „због великог притиска на државу“, који према његовим речима врше „разни људи, угрожавајући државну безбедност, не личну“.

Он је навео да ће видети какав ће став о митингу заузети органи странке, пошто у СНС Главни одбор и Председништво доносе такву врсту одлука.

Стефановић је рекао да инфорамција да је премијер безбедносно најугорженија особа у земљи, постојале раније док је био први потпредседник владе, али да постоје и данас.

Према његовим речима, безбедност премијера је угрожена, јер доноси најтеже одлуке у држави, али и зато што је „прекинуо суштински ланац постојања веза измедју криминалних група и државе“.

„Очигледно да то неким људима смета и да покушавају константном кампањом против њега да пошаљу поруку везану за нејгову безбедност“, оценио је Стефановић.

Нагласио је да ће војска и Војнобезбедносна агенција (ВБА), наставити да воде рачуна о безбедности премијера.

„Наравно да ће државне службе наставити да раде на томе, а МУП у оном обиму колико је то наш посао, јер пре свега раде то војска и ВБА, а ми ћемо давати информације које добијемо на располагање“, рекао је Стефановић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here