Насловна Политика Вучић: Србију да згазите нећете, умећемо сами да је штитимо

Вучић: Србију да згазите нећете, умећемо сами да је штитимо

2
ПОДИЈЕЛИ

Премијер Александар Вучић изјавио је данас да Србија неће дозволити никоме да је гази, те поручио да Срби своју величину показују и тиме што су у стању да се поклоне и туђим жртвама онако како се клањају и пред својим.

aleksandar vucic

Србију да згазите нећете и то вам поручујем одавде из центра Србије, из Шумадије, јер Србију ћемо умети да штитимо„, рекао је Вучић на отварању моста у Блазнави.

Како је рекао, у последње вријеме неки су ријешили да различитим резолуцијама поново стављају биљег оних који треба да се стиде прошлости.

Ми Срби своју величину показујемо и тиме што смо у стању да се  поклонимо и туђим жртвама онако како и пред својим, пред стотинама хиљада погунулих у свим отаџбинским ратовима. Али немојте да нас тјерате да се осјећамо понижено зато што смо Срби и зато што смо се јуначки борили за своју слободу„, рекао је Вучић.

Немојте да нас тјерате и немојте да нас газите јер то вам нећемо дозволити ма како да се зовете и ма како да сте јаки. Србију да згазите нећете и то вам поручујем одавде из центра Србије из Шумадије јер Србију ћемо умјети да штитимо„, рекао је премијер.

Како је навео штитиће  Србију  знањем и памећу, марљивошћу, а они који мисле да је довољно да запријете и кажу да су Срби  ваљда једини криви за оно што се збивало на  простору бивше Југославије и да заборавимо и Јасеновац и Јадовно и сва српска стратишта,  у суштини само говоре и показују ко је изазивао многе ствари на том простору.

Он је подвукао да мора да се ради још више,  и да се труди још више да се направи успјешна, економски богатија Србија да би имали још већу политичку снагу и да би могла да се супротстави и каже да  ће 99,99 одсто часних и поштених Срба носити са поносом црвено-плаво-бели барјак свуда.

А вама Енглези и свима осталима хвала на великом пријатељству које сте нам показали, хвала вам много на томе, а ми Срби чуваћемо себе и свој образ јер само сами себи можемо образ да укаљамо„, поручио је Вучић.

Поновио је да поштујемо све друге  жртве и показујемо тиме да се разликујемо од других који никада нису хтјели да одају почаст ниједној српској жртви.

И то је оно у чему се разликујемо„, нагласио је премијер.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Gledao sam sinoć na RTS-u onaj nazovi intervju, režimska novinarka i ovaj sa napućenim usnama su se takmičili u evrofantizmu, stavljajući Veliku Britaniju i Rusiju u istu ravan oko teksta rezolucije o Srebrenici, što je odvratno i uvreda za zdrav razum! Izjednačiti nekoga ko te namjerava za sva vremena proglasiti zlikovcem i nekoga ko te pokušava izvući iz tog „blata“, previše je čak i od Vučića! Pogotovo zato što je upravo ta „državnička veličina“ izjavila da neće tražiti veto od RF u SB UN, što je idiotizam najgore vrste!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here