Насловна Политика Вучић отказао састанке са западним силама

Вучић отказао састанке са западним силама

3
ПОДИЈЕЛИ

Мандатар Владе Србије Александар Вучић отказао је посету Бриселу 21. јуна, као и све раније уговорене билатералне сусрете са високим америчким званичницима поводом његовог одласка у САД 23. јуна, првим директним летом „Ер Србије“ на релацији Београд-Њујорк, пише данашња „Политика“.

Као извор те информације, лист наводи добро обавештене кругове блиске премијеру, напомињући да од Вучића и људи из његовог кабинета није успео да добије званичну потврду.

Одлука о отказивању пута у Брисел и раније уговорених сусрета са високим западним званичницима донета је, како се наводи, током викенда, после телефонских контаката које је Вучић имао са највишим представницима Европске уније.

„Током тих учтивих, али крајње уздржаних разговора, западни саговорници обавештени су да Вучић неће ићи у Брисел све док се не формира Влада Србије, ма ко да је формира“, пише „Полилтика“.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  NATO је крвни непријатељ народа Србије и Црне Горе, макар ко да их води, макар што „milosrdni anđeli“ govorili ili (zlo)činili!
  NatOvce не занима пријатељство нити савезништво, они подразумијевају само перфидно савремано ропство, поспрдно преименовано у појам „демо(н)кратија – њима су битни само интереси њиховог енормног, неподношљиво енормног, бескрупулозно нечовјечног, крвавог крупног капитала…
  Тешко ономе на страшноме Божјеме и Људскоме суду ко се Бога не боји, а Људи не стдиди, коме Божја опомена, ни горка гладна дјечја суза ништа не значе, кога усред бездушне похлепе ничим не дотиче НИ СВАКОДНЕВНА ПЛАВА ГРОБНИЦА НЕВИНИХ, ПРОГНАНИХ И ОБЕСПРАВЉЕНИХ ШИРОМ ПЛАНЕТЕ КОЈУ ЊИХОВИ НАПАЛМИ,ГРАФИТИ И УРАНИЈУМИ СПАЉУЈУ ОЛУЈОМ МРЖЊЕ И ПРЕЗИРА!
  „Крв је људска рана наопака“ – због ове истине безумни те ( и твоји жалосни субпотомци) геноцидним хоће да назову, највећи ВЛАДИКО! ДАВНО СИ ИХ ПРЕПОЗНАО, ПА МИРА НЕМАЈУ КАКО ДА СЕ САКРИЈУ ИСПОД ТРУЛЕ КОТУЛЕ ЛАЖИ, НАСИЉА И ПЕРВЕРЗИЈЕ!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here