Насловна Издвојено Вучић: Нико не може да гази Србију

Вучић: Нико не може да гази Србију

3
ПОДИЈЕЛИ

Премијер Србије Александар Вучић је поручио да жели најбоље могуће односе са Босном и Херцеговином, али да никоме неће дозволити да гази Србију.

Желим најбоље могуће односе са БиХ и Бошњацима, али је извјесно да ни њима ни било коме другом нећу дозволити да газе Србију„, рекао је Вучић за „Ало“, поводом изјаве начелника општине Сребреница Ћамила Дураковића да је државни врх Србије непожељан у Сребреници.

Дураковић је недавно рекао да у Потоцарима 11. јула нијесу пожељни појединци и представници институција које негирају геноцид. Вучић је послије те изјаве рекао да је Србија разумјела поруке из Сребренице и да не жели да прави проблеме.

Имају право на то да некога желе или не желе. Нећемо да правимо проблем и прихватамо њихову идеју да смо вишак у Сребреници. Они су код нас увијек добродошли. И ми смо били добродошли прије неколико мјесеци„, казао је Вучић.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    …osim mene. tako isto je govorio i jedan drug koji se spominje u sledecem – 3o. o6. 1996. pod snaznim pritiskom medjunarodne zajednice i predsednika milosevica, radovan karadzic je preneo predsednicka ovlascenja na podpredsednika biljanu plavsic (beta). Pozdrav iz Sombora.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here