Насловна Насловна Вучић: Напад био добро организован и припремљен

Вучић: Напад био добро организован и припремљен

11
ПОДИЈЕЛИ

Премиjер Aлександар Вучић изjавио jе данас да jе напад на њега у Поточарима био добро организован и припремљен.aleksandar vucic

Први инцидент изазвали су навиjачи jедног фудбалског клуба из Србиjе, а после полагања цвећа уследио jе добро организован и припремљен напад камењем, песницама, ногама, рекао jе Вучић.

Вучић jе рекао да иза напада не стоjе породице жртава.

Oн jе додао да га jе каменица погодила у доњу усну, да су му наочаре поломљене.

Mоjа рука према бошњачком народу остаjе испружена, истакао jе Вучић и додао да ће наставити са том политиком.

Позивам Србе да не погедаjу попреко своjе комшиjе да нигде не подигну руку, нити да помисле да могу сада да чине шта им jе воља, рекао jе Вучић.

Будала има свуда, истакао jе он.

Народу у Републици Спскоj jе поручио да не треба да се осећа понижен, већ да неки други трба да размисле шта су данас радили.

Захвалио се специjалцима Србиjе и Републике Српске коjи су помогли српскоj делегациjи да се извуче из Поточара.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Kaze Vucic „pozivam Srbe da ne gledaju poprijeko susjede zbog napada na njega“.
  Ako on zaista misli da je vrijedan necega takvog onda je spreman za ludaru.

  • 0
   0

   @Monarch Highlander

   Одговор на Ваше добро и проницљиво питање – недоумицу, позитиван је.
   Мисли, и спреман је!

 2. 0
  0

  Gospodine Vucicu ,vjerovatno da ima navijaca Zvezde koji vas ne podnose ,za ljubav ipak nije vrijeme.Medjutim bilo bi uputno pogledati sve snimke i sve psovke koje su izrecene,cetnike sramote najvise u Crnoj Gpori par kretena na portalu IN4S ,imena da im ne pominjem,ovdje se to ipak najbolje cuje,jezik jeste nas ali onako zanosi malipak kao da je iz Bosne,prema tome ponavljam vjerovatno ima navijaca koji vas ne podnose mislim iz ovoga sto se da vidjeti da ovdje nije rijec o tome.sto ste to izjavili ne cudi hocete da se ne dize galama,ipak ne precjenjute sebe previse a pocjenujete drzavu,u tome je problem.Nije dobro ikao ste to vjerovatno s razlogom rekli krivit svoj narod ni za vandalizam u fudbal a ne za genocid !

  https://youtu.be/it4rWBJxTMs?t=12

  • 0
   0

   Nikola,najvjerovatnije da je mislio na navijace Novog Pazara-Torcida Sandzak.Sobzirom da znam o kakvim se ekstermnim tipovima radi,moguce je da su madju bosancima bili i oni.

 3. 0
  0

  Stvarno sramota i za svaku osudu. U mjesecu ramazana ponašati se ovako divljački.Neka milostivi Vjerovjesnik kazni napadače na premijera Vučića i pošalje ih u džehennem.

 4. 0
  0

  Стручњак за борбу против тероризма Џевад Галијашевић рекао је да се у Сребреници данас догодио класичан покушај убиства спрског премијера Александра Вучића и да разбојничке групе у томе нису биле саме, већ су добиле сигнале из Сарајева и са Запада да то ураде.

  Галијашевић је рекао је да то потврђује и чињеница да су у Поточаре доведене навијачке групе из Санџака и Федерације БиХ, као и да је пре напада уништена заштитна ограда. „Ове разбојничке групе у томе нису биле саме. Оне су добиле сигнале из Сарајева и са Запада да то ураде. Томе је посебно допринело инсистирање Дирекције за координацију полицијских агенција БиХ да само они обезбеђују премијера Вучића и да то није у надлежности МУП-а Републике Српске, о чему су нападачи и обавештени“, истакао је Галијашевић, преноси „Курир“.

  Он је рекао да су „за тај покушај убиства премијера Србије посебно заслужни Велика Британија и њене тајне службе, управо онако како су заслужни за већ виђено убиство још једног премијера Србије – Зорана Ђинђића“. „Хапшење и ослобађање Насера Орића, као и политички мотивисана и злонамерна резолуција Велике Британије, која креира нестабилан Балкан и вечити сукоб Бошњака и Срба заједно са криминалцима Бакира Изетбеговића из СДА, те дебате пуне мржње емитоване у федералним медијима неколико дана прије комеморације, плански су стварали услове да се кроз један догађај креира тотални сукоб и прекид било какве комуникације међу званичницима и народима“, нагласио је Галијашевић.

  Захваљујући професионалном деловању МУП-а Републике Српске, његовом присуству и организацији покривања критичних места, те политичкој уздржаности и озбиљности самог премијера Вучића, каже Галијашевић, овај напад се није претворио у рат. „Рука помирења премијера Вучића остала је пружена а то значи да Изетбеговићеви злочинци и криминалци нису остварили свој циљ. Истовремено, ни планови Велике Британије да се изазове нови рат на Балкану нису се остварили, нити ће овим догађајем престати потреба Бошњака и Срба да крену у процес помирења, да казне све злочинце и на једној и на другој страни и да престане политизација тих злочина“, истакао је Галијашевић. Сигурно је да међу Бошњацима постоји мноштво фанатика који не желе сарадњу ова два народа и који Сребреницу користе као залог и темељ неког будућег рата, рекао је Галијашевић.

  Он је указао да бошњачки народ у целини мора да престане да толерише такве неодговорне појединце и да прихвати да и у њиховим редовима има злочинаца, те да верски екстремисти и њихове организационе форме коначно морају да буду правно санкционисани и онемогућени да руше мир и стабилност у земљи. „Напад на премијера Србије у Поточарима је невиђена срамота која се муслиманима дешава у месецу Рамазана и у време верског испраћаја и сахране невиних жртава Сребренице. Они који су извршили овај напад не поштују ни време, ни место ни елементарно гостопримство и пажњу за људе који желе да саучествују у жалости“, истакао је Галијашевић.

  Он је додао да су чак и они Бошњаци, који се нису придружили нападу на премијера Србије, ћутали или хорским узвицима, исказивали разумевање за нападаче и њихово недело. Галијашевић је оценио да је напад одраз општег стања духа у бошњачком народу и мржње у којој, и 20 година после рата, одрастају нове генерације.

  „Та мржња је резултат укупне политике злочиначке и разбојничке СДА и њеног вође, корумпираног фундаменталисте Бакира Изетбеговића и она све више личи на понашања радикалних екстремиста из арапског света – припадника ‘Исламске Државе’, Ал Каиде и Талибана“, оценио је Галијашевић.

  У уништеним државама Блиског Истока и целог арапског света, додао је он, овакви догађаји су свакодневна појава а, нажалост, и на овим просторима они ће све више постајати свакодневица.

  Танјуг

 5. 0
  0

  J*****i te oni Vučiću,i tebe i Mila-u prkno ste im se umjestili pa žgadija vedri i oblači širom Srbije i Crne nam Gore.Neka su ti tu Đebru rasprcali drugo nisi ni zaslužio,a si se tamo odvuko p*z*****o!

 6. 0
  0

  Upravo sam odgledaao TV dnevnik NATO biltena „Vijesti“, ni pomena o jučerašnjem linču u Srebrenici! Nisam ljubitelj Vučića, naprotiv, ali da se ovo dogodilo Bakiru Izetbegoviću u Srbiji, ovi bi neprestano „gudili“ o tome danima i danima, bez prestanka! I to je nezavisno novinarstvo! FUJ!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here