Насловна Политика Вучић: Ко жели нека иде на Дан РС, ја не идем

Вучић: Ко жели нека иде на Дан РС, ја не идем

5
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да неће присуствовати обиљежавању Дана Републике Српске, а да је на сваком члану Владе да одлучи да ли ће 9. јануара ићи у Бањалуку.

„Они који желе да иду нека иду, то је слободан избор чланова Владе. Сигуран сам да ће значајан број ићи“, рекао је Вучић новинарима у Влади Србије, преноси Бета.

На новинарско питање – шта би препоручио предсједнику Србије Томиславу Николићу да ли да иде у Бањалуку – Вучић је рекао да он нема шта да препоручује, јер се Николић одувијек понашао одговорно и озбиљно.

Он је казао да Србија мора да чува интегритет Босне и Херцеговине једнако колико воли и чува интегритет РС и пожелио РС добру економију, да Бањалука и Сарајево имају боље односе, а да Срби буду снажни да сачувају оно што су створили и за шта су се изборили.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Odi kod tacija izdajnice no nisi izdajnik jer potices od albanske porodice pecoli koga narod u srbiju glasa kukala nam majka gori si i od vuka brankovica

  2. 0
    0

    Никад га не отишао твојом главом бено издајничка.Иди ти у потпчаре да бројиш табуте улизицо германска .Шта ћеш ти у Бањалуку код витезова и јунака Српских,кад ништа витешко немаш?Ти си Ацо издајник,али запамти издаја боли и у гробу мој премијеру и од ње се не лијечи,никад.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here