Насловна Политика Вучић: Држе нам придике о територији, а само их територија занима 

Вучић: Држе нам придике о територији, а само их територија занима 

2

Предсједник Србије Александар Вучић вечерас је у Софији у разговору с шефицом дипломатије ЕУ Федериком Могерини поновио да је Србија спремна за дијалог у сваком тренутку, али да су предуслов за то да се спроведу потписани споразуми из Брисела и формира ЗСО, те да буде јасно исказано да друга страна такође пристаје на компромисе.

„Да долазимо на дијалог, можете да га закажете кад хоћете, али прво да се заврши започети процес и формира ЗСО, а други је услов да је друга страна спремна на компромисне разговоре. А да долазимо на разговоре и да нам држе придике о територији, а само их територија занима… то су ствари које смо поставили на јасан начин“, поручио је Вучић.

Упитан да ли је разговарао с косовским предсједником Хашимом Тачијем, који је такође имао сусрет с Могеринијевом, Вучић је рекао да је размијенио неколико куртоазних реченица и „то је то“.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  2

  Prvo si izdao ,sada zadajes da tu izdaju potvrde kroz neke Zajednice opstine,koja logika i pamet ……!
  Jedan obican klovn koji pkusva da izigar i Rusiju i Ameriku a da sa Evropom utvrdi nesto sto niko nece, dok on ne dobije pare od Tacija za Beograd na vodu,i izdaju koju treba da potvrdi Prlment Srbije.na srecu i Amerika i Rusija su procitali kriminalca,tako da je on svoje zavrsio!

 2. 1
  0

  … Umislilo da je Mesija!
  To je ono najopasnije stanje za naciju koju predvodi, jadi ga znali!
  Mesijanski sindrom … meni je dato da “ spasim “ Srbiju!
  Grđe je od ovoga kako ga ti vidiš, Nikola.
  Opasnije!
  Uvijek loše završi.I za njega, neka ga đavo nosi.I za državu, već je vrag ponio!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here