Насловна Друштво Вучић дочекао испред Палате „Србија“ турског председника Ердогана

Вучић дочекао испред Палате „Србија“ турског председника Ердогана

3
ПОДИЈЕЛИ

Tурски председник Реџеп Тајип Ердоган стигао је у Палату „Србија“ и са председником Србије Александаром Вучићем имаће разговор тет-а-тет, а после ће се обратити новинарима на конференцији за медије.

Затим ће турски председник са председником Александром Вучићем отићи у хотел „Хајат“, где би требало да заједно учествују на затварању Пословног форума Србија-Турска.

У среду, око поднева, турски председник ће према протоколу бити у Новом Пазару. Српски безбедњаци током посете Ердогана, биће на опрезу не само због ранга високог госта, него и због незваничне процене да у нашој држави има око стотинак гулениста који могу бити потенцијална опасност по лидера Турске, сазнају „Новости“.

Наши добро обавештени извори преносе да је управо ово један од кључних разлога што ће око владара из Анкаре бити прави бедем од 50 личних чувара и скоро 3.000 полицајаца. Осим тога, турске власти су тражиле дозволу да у нашу земљу довезу и три хеликоптера која ће надзирати шефа њихове државе.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ništa strašno. Samo je iz naftalina izvadio pjesmu koju mu je prađed pjevao nekom muli. Pravi je sin svojih predaka. Dika svoga dede.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here