Насловна Политика Вучић данас на Косову

Вучић данас на Косову

0
ПОДИЈЕЛИ

Aleksandar Vucic 55Први потрпедсједник Владе Србије Александар Вучић, како је најављено, посетиће данас Косово и Метохију, преноси Танјуг.

Министар без портфеља задужен за КИМ Александар Вулин је у сриједу за РТС рекао да ће Вучић бити у Грачаници, а први потпредсједник је раније најавио да ће прије локалних избора обићи Косово и Метохију како би охрабрио Србе да на њих изађу.

У Грачаници ће са Вучићем бити и Вулин и министар правде Никола Селаковић.

Селаковић ће из Грачанице отићи у Косовску Митровицу,гдје ће разговарати са судијама, тужиоцима и члановима синдиката, запосленим у органима правосуђа на Косову и Метохију.

Локални избори на Косову заказани су за недељу, 3. новембра.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Veliki „demokrata i covjek“poznat je po tome i u Milosevicevoj vladi kada je hapsio i zatvarao medije,ko juce kada je naredio pretres kancelariju Dveri .
  Takav jedan kreten ima ime Prvi Podpresjednik,od kada prvi podpresjednik postoji kao nesto sto je u svakom slucaju drugo,mislim na naziv u morali je zadnje poslednje ,i nije vredno pomena.

 2. 0
  0

  сле само 48 сати рада првог слободног, независног, народног и опозиционог радија – Снага народа, владајући режим кренуо у затварање радија.

  У овом часу у току је режимски напад на једини опозициони радио СНАГА НАРОДА који је покренут пре само 48 сати на Интернету. Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 која се чује у Београду и делу северне Србије, што је био разлог за хитну реакцију режима. У овом часу испред приватног имања где се налази предајник нашег радија дошли су представници Радиодифузне агенције, Министарства за телекомуникације и Интервентна бригада МУП-а Србије без налога за претрес и забрану, али са захтевом да се забрани даљи рад овог предајника, а самим тим и радија.

  Радио Снага народа нико не може забранити и затворити на интернет адреси http://www.snaganaroda.rs па Вас позивамо да пратите програм и борбу против медијске цензуре коју води наш чувени новинар Марко Јанковић.

  Пратите радио на нашој интернет адреси и пратите новости око борбе против медијске цензуре и за слободу јавне речи. Сада је јасно шта владајући режим највише боли: истина, слобода, јавна реч, опозиција. Сада видимо да се Николић, Дачић и Вучић највише плаше опозиционог гласа и да желе да га угуше по сваку цену.

  Ово је борба свих нас за слободу медија и јавне опозиционе речи и позивамо Вас да нас пратите и проширите ову вест о режимском рушењу јединог слободног опозиционог медија у Србији данас.

  Редакција интернет радија Снага народа

  Почетна Режим кренуо у забрану јединог слободног радија Снага народа

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here