Насловна Насловна Вријеме је за протесте – нећемо да плаћамо дугове режима и тајкуна

Вријеме је за протесте – нећемо да плаћамо дугове режима и тајкуна

1
ПОДИЈЕЛИ

janko_vucinic_crna_gora

За Радничку партију и Демократски фронт најважији је интерес народа и државе и зато позивамо народ да нам се придужи на протестима који ће довести до пада Владе и стварања услова за мирну демократску промјену корумпираног система у Црној Гори, саопштио је предсједник Радничке партије Јанко Вучинић.

Радничка партија и ДФ већ раније су јавно исказали политички став да прва демократска и патриотска влада Црне Горе, након пада овог корумпираног и однарођеног режима, неће признати никакве дугове које је власт правила, а иза којих стоје приватни интереси, дилови или корупција. Све те дугове ћемо прогласити непоштеним и нећемо их плаћати. Нека их од имовине коју су опљачкали плате лопови из режима и њихови тајкуни и банкари мафијаши“, поручио је Вучинић, а преноси „Дан“.

Како је додао, „Радничка партија Црне Горе са усхићењем и осјећајем поноса прати патриотску борбу грчког народа, предвођеног Сиризом и премијером Алексисом Ципрасом, против међународне банкарске мафије која скупа са корумпираним марионетским владама покушава да преузме управљање сувереним државама и народима”.

Janko Vucinic

Ни грчка, ни италијанска, ни шпанска, а ни црногорска сиротиња не треба да плаћају рачуне и дугове корумпираних режима и са њима повезаних међународних банкарских мафијашких структура. Радничка партија и ДФ су већ раније јавно поздравили одлуку Владе Исланда да не помаже приватне банке и не плаћа њихове дугове, што је довело до њиховог банкрота, али је Исланд прекинуо преговоре са ЕУ и спасио своју земљу и народ од смртоносног загрљаја међународне банкарске мафије и корумпираних бриселских бирократа“, истиче лидер Радничке партије.

Он сматра да је одлука Владе и парламента Грчке да се грађани на референдуму изјасне о новим уцјенама и робовласничким моделима рјешавања нагомиланог државног дуга једини могући одговор у циљу спасавања достојанства нације и суверености древне државе у којој је демократија и рођена.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here