Насловна Политика Шофранац: Врховни суд потврдио да Лакић није предсједник Демоса

Шофранац: Врховни суд потврдио да Лакић није предсједник Демоса

2
cof

Врховни суд Црне Горе усвојио је наш захтјев за испитивање судске одлуке и укинуо пресуду Управног суда, којом је била потврђена скандалозна одлука Министарства јавне управе, да одбије захтјев за упис у регистар одлуке скупштине Демоса о избору Горана Даниловића за предсједника странке, саопштио је Саво Шофранац, потпредсједник Извршног одбора.

„Ова судска одлука је потврда да смо од почетка били у праву када смо говорили да је на дјелу правно насиље министарке Сузане Прибиловић и врха режима, којим је члановима наше странке на бруталан начин прекршено уставно право на слободу политичког организовања и одлучивања“, поручио је Шофранац и додао:

„Такође, ово је доказ да се Миодраг Лекић, мјесецима уназад лажно представља као предсједник Демоса, који је са шачицом истомишљеника узурпирао имовину странке и незаконито присвојио новац пореских обвезника који је предвиђен за финансирање редовног рада наше политичке организације“.

„Јасно је да је овдје на дјелу била криминална спрега између ДПС-а и бившег предсједника странке, која је за циљ имала елеминише стварну политичку конкуренцију овој власти,  што је све плаћено парама грађана ради одржавања у животу овог политичког мртваца. Стога, овим путем позивамо Управни суд и Министарство јавне управе да у што краћем року поступе по упутствима из пресуде Врховног суда Црне Горе и донесу законито рјешење којим ће се констатовати очигледна чињеница – да се истински Демос и његово легитимно руководство налазе у Уједињеној Црној Гори“, закључио је Шофранац.

 

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Браво вамга. Исти се и УCG и DEMOS. Саморазбијајте се и даље, налет вас било!

  2. 4
    5

    xaxaxxa najace pred izbore u Pg jasno je da je Demos podrzao Sdp tj. Draginju napravio skok na 8.3 % i panika treba ukinuti Lekica finansijski da bi zaustavili odlican rezultat i uzlaznu putanju . Savovic je bio dousnik koji je iznosio informacije isto tako Danilovic je saradnik kao Novak Kilibarda . Sve se ovo desava zato sto je Lekic pozvao na gradjanske proteste i sad je panika na dvoru a Danilovic igra poslednji tango .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here