Насловна Друштво Влаховић неће о плагијату и прозивкама Бухалиса: Ово је линч

Влаховић неће о плагијату и прозивкама Бухалиса: Ово је линч

0
ПОДИЈЕЛИ

Министарка науке Сања Влаховић поново је одбила да прокоментарише случај “Плагијат”. Она данас у Никшићу није жељела ни да одговори на прозивке директора Међународног центра за истраживање туризма и угоститељства из Велике Британије, професора Димитриоса Бухалиса да је плагирала његов научни рад и да би њена била једини морални чин.  

sanja-vlahovic

“Два пута сам имала изјаве за медије и добронамјерна јавност је имала прилику да из тих изјава разумије о чему се ради, Рекла сам да тај линч, који је траје ево годину дана скоро, нећу коментарисати у медијима већ да ћу у оним институцијама које су се бавиле и баве том темом дати све изјаве које су неопходне. То сам као озбиљан и одговоран грађанин и учинила и сигурна сам да је то прави пут а они који креирају медијске хајке да би умјесто рјешавања проблема заправо креирали неку атмосферу која некима можда иде у прилог свакако нећу подстицати”, одговорила је Влаховић новинару ТВ Вијести.

Из Тужилаштва је 17. јуна незванично саопштено да је полиција, по њиховом налогу, затражила од  Интерпола да им помогну да утврде да ли су Влаховићева и члан Савјета младих ДПС-а Милан Бабовић плагирали научне радове.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here