Насловна Политика Владимир Арсић иступио из ПзП-а и стао уз Бечића

Владимир Арсић иступио из ПзП-а и стао уз Бечића

0
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Општинског одбора, члан Главног одбора Покрета за промјене ПзП Тиват и заједнички кандидат опозиције за предсједника општине 2014. године Владимир Арсић поднио је оставку на све функције и подржао некадашњег функционера Социјалистичке народне партије СНП Алексу Бечићу.

Vlado_AQrsic

Када је у питању даља политичка активност, остајем наравно на јасном и безрезервном опозиционом курсу, преданом раду,  са искреном жељом и увјерењем да су здраве промјене како у општини Тиват, тако и на државном нивоу све ближе„, казао је Арсић.

Због начина на који је дјеловао у претходном периоду, али и онога што представља за будућност, Арсић у Алекси Бечићу препознаје чистог, стручног, енергичног, искреног и бескомпромисног борца за љепшом, напреднијом и модернијом Црном Гором заснованој на грађанским принципима и издигутој изнад свих подјела и недобрнамјерних пребројавања „којих су се нагледали грађани претходних година и деценија„.

Према његовим ријечима, усмјеравање на економско-социјална питања и владавину права је нужна потреба прије свега због наше дјеце и будућих нараштаја.

Тако да Алекса Бечић може рачунати на моју искрену подршку у једном здарвом пројекту који ће очито бити нешто ново, другачије од политичких понуда које  гледамо свих ових година и спремно да оствари нову вриједност која ће коначно довести до промјена и почетка неких срећнијих времена за све грађане. Подршка која се према концепту који Бечич симболизује осјећа како у Тивту, тако и широм Црне Горе, дефинитивно упућује да ће тако и бити„, закључио је Арсић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here