Насловна Политика Владајућа коалиција у Будви: Џаковић је „купљен“, Катнић да испита случај

Владајућа коалиција у Будви: Џаковић је „купљен“, Катнић да испита случај

7
ПОДИЈЕЛИ

Сједница Скупштине општине Будва планирана за данас није одржана због неиспуњавања кворума, након што се у скупштинској сали није појавио независни одборник Стеван Џаковић, преносе „Вијести“.

„Вијести“ наводе да сједници није присуствовала ни опозиција коју чине Демократска партија социјалиста, Црногорска и Социјалдемократе.

Владајућа коалиција у Будви оптужила је Џаковића да је „купљен“ и позвала Специјалног тужиоца Миливоја Катнића да испита случај, сматрајући да је у питању корупција.

Они сумњају да је Џаковић повезан са интересима породице Ђукановић која, како сматрају, управља комплексом Свети Стефан-Милочер.

Џаковић је навео да жели да се на Јавном сервису организује емисија у којој ће да изнесе податке о корупцији будванске власти и везама са породицом Ђукановић.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Владајућа коалиција у Будви оптужила је Џаковића да је „купљен“ и позвала Специјалног тужиоца Миливоја Катнића да испита случај, сматрајући да је у питању корупција

  Није Џаковиђ купљен знате то добро ,а зашто сте га молил да дође на оно засиједање у јуну,кад сте га на истом преварили, тада ви је рекао нећемо више,и што би,нови избори,а ви једни другима локације сладоледе,перионице терасе,прочитани сте, Будва је мала.Отиђеш код љекара трбeа чекaт налз крви,или не, тата је ту, наравно приватно 60 евра,ко има,ко нема нека црkне.

  • 0
   0

   Možda nije kupljen.
   Ali je onda bolesan u glavu.
   Zna on dobro da izborni zakon ne.može
   promijeniti ni Bato ni Krapo,nego samo
   većina u Parlamentu CG…Pa neka
   ucijeni tim zahtjevom DPS i satelite
   To svaka budala vidi.Šizofrenik obični.

 2. 0
  0

  Onaj kratak komentar dzakovica koji ide na vijestima mi odgovara pravom stanju stvari
  Vi ga nijeste prenijeli i ako se radi o jednoj recenici
  Isti gazda?
  Tiru riru tiru riru tiru riru…

 3. 0
  0

  Имате право да тврдите једнако као Катнић,није то забрањено,само бирачима у малим срединама то не значи ништа,ама баш ништа,све се и види и зна.
  Позивати Катнића је у овом случају већа бесмислица од њега самога.
  Власт је јдно а владати је друго,приче никоме више не користе,а богами и лажи.
  Код формирања коалицје било је проблема и показало се да сте незрели за нешто
  озбиљно и ваљано,нека побједите поново ,шо би било и добо и реално,али показт ће се поново и незнање и ситни породични интереcи,и наравно сукоб са коалиционим партнером,јер Краповић се показао незрелим а итекако кумовски пресједник.
  Треба бранит истину и борити се за општину,а не борити се за власт ради себе а од општине тражии финаиску потпору за предходнe промшне ивестиције,и да их иста измири.
  Неозбиљни и нестручни а апетии појединаца ко Маровића.

 4. 0
  0

  Dovodjenjem kadrova i Vojvodine,Sportski centar ,kome oni sluze,jos ako se zna da doticni radi i za jednu i za drugu sluzbu i onu u Beograd i onu u Podgoric ,dakle i Srbije i Crne Gore ,i taj kadar ce vam donijeti dobra ko ga je doveo i zasto,eto samo jedan primjer koliko ste se odmakli od Djuknovica,a ovakvih sitnih nistavila se nakupilo u svim sluzbama i kod vas u strankama.
  Malo razmislite nijest tako pametni kao vam se cini.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here