Насловна Друштво Влада прихватила већину кандидата „опозиције“

Влада прихватила већину кандидата „опозиције“

0
ПОДИЈЕЛИ

Влада Мила Ђукановића је на данашњој сједници прихватила већину кандидата је предложила конструктивна опозиција Демоса, СДП-а и УРА-е, пренијеле су агенције.

На сједници је закључено да се до наредног засиједања морају обавити додатне консултације у вези са питањима учешћа представника опозиције у центрима за социјални рад у Подгорици, Никшићу, Пљевљима, Бијелом Пољу и Беранама, као и помоћника руководилаца локалних органа управе за финансије у Беранама и Рожају.

Предлог кандидата за генералног инспектора у Агенцији за националну безбиједност упућен је на редовну законску процедуру, док су остали приједлози са јединствене листе прихваћени, саопшио је ЦДМ.

У министарствима функције су добили: Тамара Вујовић, љекар – помоћник министра здравља – генерални директор; Татјана Бечановић, професор књижевности – помоћник министра просвјете – генерални директор.

Директор Завода за запошљавање Црне Горе биће Раде Милошевић, дипломирани политиколог европских студија а директор Дирекције за саобраћај Иван Ашанин, магистар и дипломирани инжењер грађевинарства.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here