Насловна Политика Викторија Нуланд са Лекићем, Бечићем и Ракчевићем о билатералним односима САД и...

Викторија Нуланд са Лекићем, Бечићем и Ракчевићем о билатералним односима САД и Црне Горе

8
ПОДИЈЕЛИ

Данас у Подгорици помоћница Државног секретара САД Викторија Нуланд са сарадницима се састала са предсједницима Демоса, Демократа, и УРЕ Миодрагом Лекићем, Алексом Бечићем и Жарком Ракчевићем.

viktorija_nuland_priletela_v_kiev

Током отвореног разговора размјењена су мишљења о више питања, од актуелне ситуације у Црној Гори и региону до развоја билатералних односа између двије земље.

Већи дио разговора је био посвећен питању изградње функционалне демократије и правне државе конкретним резултатима у борби против организованог криминала и корупције, посебно на високом нивоу.

Током разговора је указано и на важност изграђивања независних институција, слободних медија, као и и изборног система који би омогућио изражавање слободне воље грађана.

Представници опозиције су госпођи Нуланд предочили њихово виђење о тешкој економско социјалној ситуацији у земљи, и неопходност предузимања дубоких реформи у циљу заустављања крајње забрињавајућих трендова.

Заједнички је констатована пожељност даљег дијалога и развоја билатералних односа између двије земље.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  E sram te bilo Lekiću. Ne, Lekic je vazda bio ustaša, nego neka je sram svakog Srbina koji podrzava ovu pro Nato druzinu kojom komanduju dukljani, Vijesti i americka ambasada. Pravi Srbi neće glasati za ovu monstruoznu koaliciju

 2. 0
  0

  Lekić mrzi sve što je srpsko, a pridruzio mu se i ovaj starmali Bečić. Demos i Demokrate su osmisljeni da bi NATO povecao procenat pristalica

 3. 0
  0

  Викторија Нуланд са Лекићем, Бечићем и Ракчевићем о билатералним односима САД и Црне Горе priprema buducde koalicije.

 4. 0
  0

  Американци видјели да Фронтовци по свим истраживањима немају цензус па неће да дангубе са њима него само релевантне политичаре зову на разговоре.

  Браво Ћаки мајсторе, нека си се отарасио ових примитиваца и отео им Даниловића и све што је ваљало у Новој и Фронту. Коначно и ми Срби имамо за кога да гласамо. Живио Демос!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here