Насловна Политика Веља Илић о раскиду сарадње са СНС: То је екипа лажова и...

Веља Илић о раскиду сарадње са СНС: То је екипа лажова и превараната

2
ПОДИЈЕЛИ

Немам више шта да тражим са екипом лажова и певараната. Био сам коректан и ћутао сам, али нећу дозволити да ме неко понижава – наводи за „Блиц“ Велимир Илић, лидер Нове Србије, и тако најављује раскид сарадње са СНС-ом.

Илић каже да се још пре седам месеци договорио са премијером и председником СНС-а Александром Вучићем да га постави на место директора „Коридора Србије“. То се, међутим, није догодило.

Након што је остао без функције, Илић се у јавности окренуо против СНС. Због промене политике, његова доскора најближа сарадница Дубравка Филиповски напустила је странку.

– Већ седам месеци ми говори да ће ме за седам дана именовати за директора „Коридора“ и никако. А тамо цвета криминал и корупција. Ено, бивши директор пегла рачуне и малверзације. Ту је криминал до кости. Све лепо пише у извештају радне групе коју је саставила министарка Зорана Михајловић – тврди Илић.

Он додаје да је већ 100 пута причао са Вучићем на ту тему и да са њима више нема шта да разговара.

– Знам због чега се све ово дешава. За неколико дана све ћу обелоданити, па нека народ суди. То је нешто велико. Мом стрпљењу је дошао крај – изричит је Илић.

Лидер Нове Србије љут је и на полицију. Како каже, недавно је возио аутопутем и на једном семафору откинуо му се предњи леви точак, што „није случајност“.

– Одвезао сам кола код аутомеханичара, који је одмах позвао полицију. Испоставило се да ми је намерно бушилицом пресечена виљушка. Сумњам да се то догодило кад ми је кола испред Спенса покупио паук, иако су била уредно паркирана. Аутомобил је у полицији већ 20 дана, а они га још нису ни погледали – додаје Илић.

Он је јуче гостујући на локалној ТВ Шабац најоштрије критиковао СНС и Вучића, оптужујући их да му се мешају у рад странке, али да он то неће допустити и да неће дозволити да га ико понижава.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Nakon što je ostao bez funkcije, dosjetio!
  Mnogo mu trebalo.
  … Da je, kojim slučajem, zasio u Koridore – nikad se sjetio ne bi!
  Veljo, ništa mućka.
  Kako ovi svakako jesu ekipa lažova i prevaranta.
  Kako su i ovi, zna se i koji, isto takva jedna ekipa!

 2. 0
  0

  Mr Velja Ilić se dosta nakraduckao, šta će mu više. On sada ispašta grehove iz 2000. zbog tumbanih i oštećenih autobusa, kamiona i vozila na putu Čačak-Beograd. Takođe kunu ga putnici zbog nabavke krševa od švedske lokomotive i vozova, da ne uđe čovek. Vučić ne sme da ga postavi za direktor Koridora, prošle godine na poslu jedva ostade živ, zaglavio se u blatu stvorenog u polavama. Veljo, Moraju sada neki novi klinci da se „nakraduckaju“ a ti staro „kraduckalo“ treba da se povuceš na dedino imanje i da lagano krckaš „kraduckano“ i da se moliš Bogu sto nisi iza brave i da tamo „krckaš“ kamen.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here