Насловна Политика Николић највјероватније неће ићи на инаугурацију Китаровић

Николић највјероватније неће ићи на инаугурацију Китаровић

1
ПОДИЈЕЛИ

Савјетница предсједника Србије Станислава Пак Станковић изјавила је данас да су веће шансе да предсједник Републике Томислав Николић не буде присутан на инаугурацији хрватске колегинице Колинде Грабар Китаровић, с обзиром на њене изјаве о статусу Војводине и да су сви грађани у Хрватској Хрвати.

tomislav-nikolic-predsednikrs-650x474

Пак Станковић је рекла да ће, када буде стигао позив, предсједник Николић још једном размислити о томе да ли ће бити на инаугурацији, али да више неће бити пракса да Србија стално попушта.

 Србија жели да сарађује са свим државама у региону, рекла је Пак Станковић у Јутарњем програму ТВ Пинк и додала да очекује да буду повучене обије тужбе за геноцид.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Stav srpske administracije je nikakav! Prvo, ne znam cemu ova prica kad poziv za inauguraciju nije jos stigao. Kad stigne onda se treba odrediti. Ako se odluci da predsjednik ne ide to treba direktno saopstiti. Nikakvo „mozda“, „vjerovatno“ i slicno. Ovakvim ponasanjem Srbija je stalno u defanzivi. Batalite te nebuloze o saradnji sa svim drzavama u regionu! Srbija te odnose treba da gradi na principu reciprociteta!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here