Насловна Политика Ватикан је крив за све српске жртве!

Ватикан је крив за све српске жртве!

1
ПОДИЈЕЛИ

У интервјуу за лист Геополитика Војислав Шешељ истиче кривицу Ватикана за највећи део српских жртава у двадесетом веку.

seselj

„Највеће зло које је за нас вековима „банално“ је ватиканско зло, ватикански насртај на српски народ, ватикански покушај да се Срби као народ униште, физички да се истребе или да им се укине национална свест, да се претворе у нешто што они нису.

И на једном и на другом плану Ватикан је имао велике успехе, али није до краја успео, јер још постојимо. Ватикан је крив за све српске жртве у Другом светском рату на подручју Независне државе Хрватске. Ватикан је непосредно учествовао у тим злочинима. Ватикан је крив и за овај рат који се десио деведесетих година. Папа је први признао независност Хрватске уз наравно, сарадњу Немачке. И сад смо опет изложени тим насртајима и чекамо чак и то да римски папа архизлочинца Алојзија Степинца прогласи за свеца“, рекао је Шешељ у интервјуу за лист Геополитика.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Devedesetih godina su Srbi ustali protiv Titovih lažnih AVNOJ-evskih kriminalnih granica, koje su bile na štetu Srba, kao i protiv novih Jasenovaca, Golubnjča, Koritskih Jama, Jadovna i ostalih stratišta koje su za sobom ostavile ustaše. Tako da Srbi nisu napravili nijedan zločin. Sva mržnja i bijes Zapada se sastoji u tome, što smo se pobunili, kada su opet planirali da u redu i mirno prilazimo srbosjecima i da nas na miru kolju kao u II svjetskom ratu. Nijedan katolički sveštenik nije pljunuo na ustaški nož, dok je jedan dio hodza to uradio, kao npr. Sikter Efendija.
  Epicentar svog zla na svijetu je Vatikan i personalno sve pape. Ovaj Papa nije glavni, već tzv. Crni papa, koji vlada iz sjenke. Ovaj je zadnji i Vatikan će platiti svo kurvanje sa zemaljskim carevima i vladarima i za bačve pune krvi, prije svega srpske i ruske, ali i protestanata, paljenje vještica, mislećih ljudi, pacovske kanale i za ostale zločine.
  Vatikan je direktno odgovoran za formiranje najmonstruoznije tvorevine u istoriji čovječanstva, Nezavisne Države Hrvatske, kao i za masovne zločine u istoj toj fašističkoj tvorevini. Postojala je VATIKANSKO-HAZARSKA zavjera i ona se ogledala u slanju Lenjina iz Švajcarske oklopnim vozom i sa tovarima zlata, preko Njemačke u Rusiju i dizanje Oktobarske revolucije, ustvari uništenja Carske Rusije i ruskog naroda. S druge strane poslali su austrougarskog kaplara na srpske prostore koji je isto napravio ratne i poratne zločine, ništa manje od Pavelića. I za devedesete je najodgovorniji Vatikan, ostali su njegovi pioni. Ostalo je još da Papa na čelu NATO-a direktno krene na Srbe, Ruse, Arape i ostale slobodarske narode i dobije po nosu, što stoji i u Jovanovom otkrovenju.
  Onaj ko ima mudrosti, može da pogodi da je kurva koja sjedi na šest bregova, ustvari Vatikan, koji mora da plati raskol iz 1054 godine i od tada sve zločine. Oni iz Crne Gore koji ljube papine skute i prsten u znak poniznosti i sluganstva su se ovaj put prešli i otići će zajedno sa gospodarom u pakao, gdje im je i mjesto.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here