Насловна Мозаик Ватерполисти допутовали у Београд, не желе еуфорију: Биће жестоко у Рију

Ватерполисти допутовали у Београд, не желе еуфорију: Биће жестоко у Рију

0
ПОДИЈЕЛИ

Ватерполо репрезентација Србије допутовала је у Београд из Кине где је четврти пут узастопно освојила Светску лигу.

  • Оно што је битно јесте да смо добро радили до сада и да смо и овај турнир искористили за проверу и пресек стања, које изгледа доста добро… Мада, има још места за напредак у игри, како у одбрани тако и у нападу – рекао је капитен репрезентације Живко Гоцић новинарима на аеродрому „Никола Тесла“.

Србија је у недељу у финалу Светске лиге у кинеском граду Хуиџуу победила САД са 10:6. Пред изабраницима Дејана Савића сада су Олимпијске игре у Рио де Жанеиру.

  • Што се тиче конкуренције, биће као и на сваком олимпијском турниру, не мислим да ће бити неке разлике зато што ће сви бити мотивисани и спремни за тај турнир. Биће жестоко, биће велика борба у Рију. Ја се надам да ћемо здрави да дочекамо турнир, па ћемо да видимо – рекао је Гоцић.

Филип Филиповић истакао је да његовој екипи није потребна еуфорија пред Игре у Рију.

Било је напорно, али сад нас чека најтежи део, мислим на физичку припрему. Идемо у Рио с највећим могућим жељама. Овај турнир је показао доста, а можда и ништа… Ми настављамо даље без икакве еуфорије, јер мислим да нам не треба, није нам потребна ни превелика медијска пажња – рекао је Филиповић.

Он је додао да очекује да ће селекција САД, коју са клупе предводи Дејан Удовичић, играти значајну улогу у Рију.

Треба обратити пажњу на њих и повести рачуна о њиховој игри, која заиста у неким тренуцима подсећа на нашу – рекао је Филиповић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here