Насловна Друштво Уставни суд: Бранка Милић нелегално у притвору

Уставни суд: Бранка Милић нелегално у притвору

6
ПОДИЈЕЛИ

Уставни суд Црне Горе усвојио је уставну жалбу и утврдио да је Бранка Милић потпуно нелегално у притвору.

Милић се већ 11 мјесеци налази у притвору због наводног учешћа у афери „Државни удар“.

Одлуку о незаконитом притвору донијело је Вијеће Уставног суда за одлучивање о уставним жалбама у саставу предсједница Мевлида Муратовић и судије Миодраг Иличковић и Будимир Шћепановић.

У документу који објављују ИН4С види се да је Уставни суд утврдио да се притвор за Бранку Милић не може сматрати законитим.

Такође, Уставни суд је констатовао да не постоје аргументи из којих би се могло закључити да је Милић могла извршити кривично дјело које јој Тужилаштво ставља на терет.

Одлука је донијета 31. маја, али је адвокатима уручена тек у другој половини септембра.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Pa u pritvoru do kraja sudjenja ce ostati samo Dikic ako prezivi. Rusa nema, basibozuk ce se motat pustit iz pritvora po istom osnovu kao Branka i Cadjo, a iz Srbije se niko od njih nece skoro vracat u CG niti javljat na sudjenje. Za DF-ovce nemaju nikakvih dokaza, samo eto da se nadaju da ce ovoga Dikica zdravlje posluzit. Spala knjiga na jedno slovo. Ovo sudjenje u skorije vrijeme nece ni domacice pratiti.

 2. 0
  0

  PA STA LJUDI PRICATE ,KAKVI KOMENTARI ?ULICA STOKO ,ULICA I NISTA VISE MOZE ZAUSTAVITI OVU POHARU SVEGA LJUDSKOG I RAZUMNOG!DOSTA KOMENTARA I PRAZNIH PRICA ULICA I NISTA DRUGO !JEDINI JEZIK KOJI CE RAZUMJETI OVA UDRUZENA ZLOCINACKA KAMARILA JE ULICA I NISTA DRUGO!

 3. 0
  0

  Nesto mi se cini da nijesam neobrazovan ali danasnji postupak Suda osta mi potpuno nejasan ,Sudija nastavi sudjenje kao da se nista nije desilo ima li ko da mi pojasni ima li kakvih pravnih ljekova koji se mogu preduzeti protiv ocitih propusta koje radi Sud

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here