Насловна Политика УРА Улцињ: Марковићу, ваша предизборна обећања личе на „Хотел Галеб“

УРА Улцињ: Марковићу, ваша предизборна обећања личе на „Хотел Галеб“

0
ПОДИЈЕЛИ

„За једног премијера државе и бившег АНБ-овца какав је Душко Марковић, чуди што је тако лоше информисан. Само да подсјетимо премијера да је Улцињ, након 27 година владања његове партије, општина са највећом стопом незапослености, најмањим степеном развоја и то због привредних гиганата које су уништиле владе његове партије. И сад, опет пред изборе, стара прича – развој! И није ваљда да је премијер помислио да се развој покрене једним кружним током испред општине!?“, саопштено је у реаговању одбора УРА у Улцињу, поводом јучерашње посјете премијера најјужнијој општини.

„Након званичне посјете премијера Марковића општини Улцињ, све је постало кристално јасно. Односно дато је зелено свјетло да лавина предизборних лажних обећања може да крене. То су Марковићу пројекти који су давно требали да буду завршени, од магистралног пута Улцињ – Круте па до расвјете у Старом граду, односно пројекти чију реализацију највише кочи његова Влада и његова инсталирана локална самоуправа. Ово понављамо само толико да би сте били у току господине Марковићу“, навели су из улцињског покрета УРА.

Казали су да са оваквим радом и оваквом политиком ДПС-а и саталита, и са оваквим лажним обећањима и погрешним приступом сваком проблему Улцињ неће никада ући у еру развоја. Као разлог за то наводе да се зна који пројекти могу да покрену развој Улциња, а то су Солана, руинирани хотели као и пољопривреда а да премијер ниједно од тих битних чинилаца развоја није поменуо.

„Надали смо се да ће премијер бити информисан макар о неким стварима у локалној управи. Одати поштовање стањем у финансијама Општине у периоду када Општини и јавним предузећима пријети блокада од Пореске управе због неплаћање пореза и доприноса је свејствено само највећим политичким манипулаторима, који су политичку каријеру градили у ДПС-у. Да је стање у јавним финансијама бајковито не бисмо тражили помоћ од 300.000 евра усред туристичке сезоне и не би дуговали десетине милона евра“, рекли су из одбора УРА најјужнијег црногорског града.

Додају да су свјесни да Марковић мора да одбрани локалну власт коју је он инсталирао али не може се одбранити неодбрањиво.

Закључули су да грађани Улциња више не вјерују лажим обећањима и знају да је ова најгора локална власт у историји Улциња.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here