Насловна Политика УРА Улцињ: Инсталирана власт опет тргује са интересима грађана

УРА Улцињ: Инсталирана власт опет тргује са интересима грађана

0
ПОДИЈЕЛИ

Општински одбор УРА Улцињ заједничко, штуро и никад краће саопштење ДПС-а, ФОРЦЕ и ДУА сматра потврдом наше раније изнијете тезе да је актуелна локална власт најгора у историју Улциња, да је инсталирана и да се о Улцињу одлучује из Подгорице, саопштено је данас из овог покрета.

„Али ниједан грађанин не треба да се чуди овој коалицији на власти јер једини покретачки фактор за њих су лични интереси, ту сва прича почиње и завршава! Зато и толики напори да за два мјесеца продуже себи боравак у удобним фотељама, како би се још неки ‘посао за себе’ завршио, или мозда додјелила још која локација,“ нагласили су из УРА Улцињ.

На власт су дошли не вољом грађана већ трговином у којој их је ДПС искористио као кусур

Они кажу да то неће промијенити неминовност промјена на улцињској политичкој сцени нити зауставити талас смјене генерација који је захватио и државно политичку сцену.

„Због тога ову власт већ сада можемо назвати одлазећом. Отуда и њихов страх од суочавања са вољом грађана, јер напомињемо да они нијесу ни дошли на власт вољом грађана већ трговином у којој их је ДПС искористио као кусур и приказао их неспособнима,“ истичу из УРА-е и наглашавају да су албанске партије увијек трговале са ДПС-ом науштрб интереса Улциња, и да су сигурни и да је сада тако.

„Улцињ и његови грађани опет морају да трпе али овај пут због предсједничких избора. Заједнички именилац албанских партија насљедник Светозара Маровића, Душко Марковић пристао је да им за замјену за подршку кандидату ДПС-а дозволи да још два мјесеца купе мрвице са ‘прљаве трпезе власти’. Након тога креће скандирање предсједничком кандидату са све бусањем у патриотска прса и чувањем националног интереса,“ истичу у покрету УРА.

Ђека да изађе из власти

На крају, из покрета су упутили јаван позив Демократској партији да изађу из актуелне градске власти.

„Због супротних ставова које имате и због нетрпељивости између вас и других чинилаца коалиције, не дајте да улцињска политичка сцена личи на фатаморгану односно да ДПС уједињава све албанске партије док Албанци живе све горе и из дана у дан у све мањем броју. Уколико то не урадите, онда немојте више глумити опозицију. Грађанима је доста мутних работа, сједите тамо са онима који вас редовно понижавају и уживајте у међусобном оптуживању. И полако возите кад идете за Подгорицу, ни вама ни осталим албанским партијама у Улцињу ДПС неће нигдје побјећи,“ закључују у покрету УРА у Улцињу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here