Насловна Политика УРА у Петњици: За добро Петњице радити сваки дан, а не само...

УРА у Петњици: За добро Петњице радити сваки дан, а не само пред изборе

0
ПОДИЈЕЛИ

Руководство УРА-e на челу са предсједником странке Дританом Абазовићем, потпредсједницима Суадом Зороњић и Милошем Конатаром као и извршним диретктором Зораном Микићем, посјетили су данас Петњицу.

У разговорима са грађанима које је организовао предсједник Општинског одбора УРА Петњица Нихад Кршић, констатовано је да грађани Петњице и Бихорског краја заслужују много бољи третман него што је то сада случај.

„Тужно је да се власт сјети Петњице само пред изборе. Тек се сада кренуло у санацију путне инфраструктуре иако се статус Општине вратио већ неколико година. Грађани Петњице су толико дали Црној Гори, а власт их се сјети само кад им гори под ногама и када им треба обезбиједити још који мандат. За Петњицу се мора радити стално, сваки дан и то све више, са јасном визијом и циљем, јер Бихорски крај и ови људи то заслужују“, истакао је Абазовић.

На радном састанку са члановима Општинског одбора УРА Петњица истакнуто је задовољство јачањем странке и приливом нових чланова. Такође, договорен је и цијели низ корака који ће означити почетак кампање за предстојеће локалне изборе и снажну борбу за политичке промјене у Петњици.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here