Насловна Политика УРА: САЈ батинашка јединица ДПС-а, која омертом штити сопствена недјела

УРА: САЈ батинашка јединица ДПС-а, која омертом штити сопствена недјела

0
ПОДИЈЕЛИ

Знате колико је државна озбиљна, када јој Специјална антитерористичка јединица, у судском поступку, своја недјела сакрива усвајајући мафијашку “омерту”, као правило понашања, поручили су из Грађанског покрета УРА.

“У полицијској држави која све прислушкује, а која правоснажно осуди свега 2.24% од укупног броја прислушкиваних, очекују да повјерујемо да је немогуће ући у траг снимљеним лицима, која су дивљачки тукла грађане Црне Горе”, наводи се у саопштењу.

УРА указује да првостепена пресуда од пет мјесеци затвора дјелује још провидније “уколико знамо да би, у случају правоснажне пресуде на шет мјесеци, радни однос команданта САЈ-а морао престати, по сили закона”.

“Изрицање најблажих казни само потврђује чињеницу да САЈ представља батинашку јединицу ДПС-а и охрабрује дјелове безбједносних служби да прекомјерном употребном силе, злостављањем грађана и нечовјечним поступањем, лијече сопствене фрустрације и доказују слијепу лојалност. Међутим, такво дјеловање продубљује велико неповјерење грађана и трајно срозава интегритет полиције и других служби”, закључили су у покрету УРА.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here