Насловна Политика И УРА одговорила СД: Извините се отпуштеној радници и јавите се Маровићу...

И УРА одговорила СД: Извините се отпуштеној радници и јавите се Маровићу за савјет

0
ПОДИЈЕЛИ

Грађански покрет УРА, када је апеловала на разоткривање корупције у случају „Жељезница-Социјалдемократе“ није имао никакву жељу да се бави овом небитном, паразитском странком директора, јер немамо кад да своје вријеме трошимо на политичке штеточине и кукавице. Њихова мјера је Позитивна, навео је у саопштењу члан Координационог одбора УРА Милош Конатар.

„Указали смо на праксу трошења државног новца у партијске сврхе, као и на нове епизоде афере „Снимак“. У томе смо очигледно и успјели чим се нервоза СД толико испољила“, казао је Конатар

Наш је савјет да сачувају снагу, треба ће им за Специјално тужилаштво, јер на изборе немају што излазити. Пошто су су се већ намучили да напишу саопштење у маниру њихових полицијских ментора који их држе као „привезак привеска“ и као стручњаке за „тендерске поступке“ распродаје државне имовине, желимо да им поручимо следећ: О нашем предсједнику говоре чињенице, а понајвише оне да се фирме у његовом власништу биле на бијелој листи оних компанија које уредно измирују обавезе према држави и послују на потпуно легалан и законски начин. Знају то добро прваци СД-а, зато и манипулишу, бранећи на тај начин своја непочинства и желећи свакога да уврсте на своју тамну страну опште пљачке државе“, навео је он.

„Опсесија новцем и матерјалним добрима је СД и довела до ове позиције у којој су сада. А шта говори о Вашем предсједнику? Лименка и десет милиона еура који су грађани платили премијеровом брату. Зато вас и штити „Минут, два“, иако сви знамо да је Ваш предсједник био код специјалног тужиоца да каже „ријеч, двије“ на ту тему. Иако им у врху партије сједе људи против којих су подигнуте кривичне пријаве за крупна злодјела, „пали су“ због 350 еура.. Остало тек долази, само полако, без нервозе“, одговорио је Конатар.

Када је ријеч о академицима који подржавају УРА, а којих, као што и СД признаје није мало, Конатар на то каже да комплекси чине своје.

„Надамо се да ће и Ваш предсједник догурати до академика. Полако, има кад, важно је да је коначно дипломирао!“

Конатар додаје да се СД стрпе још мало, јер како каже забава тек почиње.

„Тачно је УРА је за годину дана успјела да уђе у опозициони дио Владе, док Ви нијесте имали мјеста ни за преговарачким столом, већ сте само ставили потпис када Вам је шеф то рекао. Будити сигурни да ћемо у октобру заједно са свим здравим опозиционим снагама преузети Владу и раскринкати Ваш систем злоупотреба и куповине људских душа, једном заувјек. СД за исти период успио да се обрука за 350 еура, али и да своје високе функционере, опет на рачун грађана, смјести у удобне станове“, истиче Конатар.

„Признајте грешку, људски је. Затражите извињење од отпуштене раднице и спремајте своју одбрану. Од Валданоса, Лименке, Аутопута, Жељезнице… неће вам падати на памет ни УРА ни било који други политички субјекат. Будићете се и лијегати са специјалним тужилаштвом у мислима. А у међувремену потражите савјете од Светозара Маровића, ваљаће Вама, да вас научи како се потписују споразуми о признању кривице“, закључио је он.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here