Насловна Политика УРА одговорила МО: Безуспјешно оповргавате чињенице, брутално се обрачунавате са „неподобнима“

УРА одговорила МО: Безуспјешно оповргавате чињенице, брутално се обрачунавате са „неподобнима“

0
ПОДИЈЕЛИ

„Министарство одбране је у свом реаговању само потврдило све оно што смо саопшитили“, истичу у Грађанском покрету УРА.

Из ове партије наводе “да се слаб материјални положај, партијско кадрирање и дисципиновање неподобних не може сакрити фразама о ‘ непрестаном образовању’ и ‘одабиру најбољих’”.

“Јефтином пропагандом и замјенама теза, безуспјешно су покушали да оповргну очигледне чињенице, о којима не говори само УРА већ и дојучерашњи припадници Војске Црне Горе. Неспорна је чињеница да у Војсци постоји велики број образованих професионалаца, коју су, нажалост, често у сјенци партијски подобних послушника. Не мање забрињава чињеница о дискриминаторском односу према једном од легитимних синдиката у оквиру Војске. Министарство одбране умјесто дијалога и колегијалности на најбруталнији начин врши обрачун са ‘неподобним’ припадницима ВЦГ”, наводе у покрета УРА.

“Стога и не чуди што је Закон о Војсци донијет кришом, када у Скупштини Црне Горе није било ниједног посланика који би га критиковао. Тужна је чињеница да је ресорно министарство своју правничку ‘компетентност’ доказало судским пресудама које су милионским износима оптеретиле буџет тог министарства али и све пореске обавезнике”, закључују у Грађанском покрету УРА.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here