Насловна Политика УРА Никшић: Власт ДПС-а учинила да се Никшић препознаје по криминалу

УРА Никшић: Власт ДПС-а учинила да се Никшић препознаје по криминалу

1
ПОДИЈЕЛИ

Ударна вијест протеклих дана, у свим електронским медијима у Црној Гори била је чињеница да је у Никшићу, за само шест дана приведено више од седам лица, оптужених за тешку крађу, а чак шест од њих седам су младе, једва пунољетне особе, казао је Мирко Павићевић члан Форума младих УРА Никшић.

„Ми у омладини покрета УРА Никшић питамо ко је крив што је црна хроника одавно насловна страна у Никшићу?“, каже Павићевић.

Он је истакао да су смијешне ријечи хвале предсједника Општине Никшић као и његових потпредсједника који тврде да је стање у Никшићу скоро као у Луксембургу, да сви раде и немају егзистенцијалних проблема.

„Господо, схватамо чињеницу да новца у Вашим џеповима има на претек, али грађани Никшића су скоро па гладни. Нажалост, никога не треба да чуди што је стопа криминала у Никшићу на већем нивоу него прије десет година. И тада сте ви господо из ДПС-а и сателити били на власти,“ нагласио је Павићевић.

Павићевић је казао да млади у Никшићу данас немају посао, немају основну егзистенцију и да је све више лопова, ситних уличних дилера и зеленаша по узору на људе из власти.

„Господине Грбовићу, када би само једном занемарили партијску књижицу, наишли би сте на стручне и одговорне људи који воде рачуна о своме граду. Али заборављамо да вам то никако не одговара“, истакао је Павићевић.

Он је нагласио да су ДПС и трула политика коју воде заједно са својим партнерима Никшић и Црну Гору довели на руб сиромаштва. Павићевић закључује да се нада да такво стање неће још дуго трајати и да ће талас ослобођења захватити цијелу Црну Гору!

 

 

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here