Насловна Политика УРА: Ни Бешићева штелована „истраживања“ не могу спасити ДПС

УРА: Ни Бешићева штелована „истраживања“ не могу спасити ДПС

5
ПОДИЈЕЛИ

Најбољи показатељ да Демократска партија социјалиста (ДПС) пуца по свим шавовима и да се налази у великим проблемима, јесте поновно ангажовање прослављеног спин-мајстора и „независног аналитичара“ Милоша Бешића, да би се рејтинг опозиционих партија драстично смањио и наштеловао, а људи довели у заблуду, указали су у Грађанском покрету УРА.

УРА је реаговала након што је агенција за истраживања јавног мњења DeFacto, аналитичара Милоша Бешића, данас представила ново истраживање јавног мњења.

„Ово ‘истраживање’ су наручили они чији је интерес поправљање рејтинга на Цетињу и Мојковцу, а није ништа друго до покушај храбрења посрнуле инфраструктуре – која види да брод тоне великом брзином и да су политичке промјене неизбјежне. Након неколико кругова теренске кампање, цетињска УРА биљежи највећу подршку и повјерење опозиционих грађана Пријестонице, док се у Мојковцу та подршка креће у распону од два до три одборника. Толико о Бешићевим спиновима, али и вапајима свих других дворских аналитичара”, подсјетили су у покрету УРА.

УРА истиче да ће најбољи одговор свим плаћеним „независним истраживачима”, дати резултати предстојећих локалних избора на Цетињу и у Мојковцу. Указују и да у „независна“ истраживања Милоша Бешића вјерује колико и у поштење Светозара Маровића и добронамјерност Бранимира Гвозденовића.

„Како се избори буду ближили, ДПС и њима сличне партије ће активирати све више аналитичара који деценијама уживају привилегије двора, у очајничким покушајима да сачувају криминализовану власт. Међутим, овакво вријеђање здравог разума и интелигенције грађана им сигурно неће помоћи. Криминалне групе без сумње одлазе у политичку прошлост, гдје им је и мјесто, а Цетиње, Мојковац и цијела Црна Гора ће коначно добити нормалну, закониту и легитимну власт”, указали су том покрету.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Бешићу, смраде.
  Већи си смрдеж и од Катнића.
  Олоши, у служби лопива, дако се наједете, но ће вам искијати на нос.

  Ојебине.
  То је један ровачки израз…!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here