Насловна Политика УРА: Грбовић најгори предсједник општине Никшић икада

УРА: Грбовић најгори предсједник општине Никшић икада

2
ПОДИЈЕЛИ

Веселин Грбовић је убједљиво најгори предсједник општине Никшић кога је град икада имао, саопштио је данас Раде Милошевић, предсједник Општинског одбора УРА Никшић. Он је нагласио да сви економски показатељи недвосмилено указују на ту чињеницу.

„За вријеме мандата Веселина Грбовића и његовог стручног тима, незапосленост у Никшићу је највећа у посљедњих 10 година – ако поредимо са 2012. годином онда се ради о расту за чак 56%. То значи да је скоро 2000 више незапослених, од чега је 85 одсто жена,“ напоменуо је Милошевић.

Он је истакао да је Грбовић познат по изјавама да ће дуг општине свести на позитивну нулу за двије године мандата, али на крају његовог мандата ближе је дугу од 40 милиона еура него позитивној нули.

„Такође га карактерише и близак однос са фирмом Механизација и програмат која је добила скоро све послове од када је Грбовић на челу општине. Да ли због тога што у тој фирми ради супруга предсједника општине или због неких других договора то ће бити предмет нашег интересовања и дјеловања у наредном периоду,“ саопштио је Милошевић и додао:

„Поражавајућа је чињеница за све Никшићане да први човјек града живи у Подгорици.

Грађански покрет УРА ће у наредном периоду покренути питање одређених тендера који су реализовани под сумњивим околностима, а који су се реализовали током прошле године,“ истакао је предсједник ОО УРА Никшић.

2 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Sve je tacno,a vi ste malo bolji.Da necete da budete“tas na vagi“ kao p.srana Pozitivna..Da vagate pošto je obraz i pošto je Nikšić…Ne valja vam Grbovic,a ne valja vam ni DF..Srbi vam ne valjaju..Mičite se iz Nikšića i vi iz URE i Veselj Grbovic nek se tornja u Podgoricu.
   Naprijed DF.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here